Carpaccio-lunchwrap
10 minuten
Lunch
Vlees
Wat heb je nodig:
Hoe pakken we dit aan:
Let op: dit recept is ontwikkeld voor 2 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.
Pel de ui en snijd hem in dunne, halve ringen.
Verwarm de wraps kort in een koekenpan als je dat lekker vindt.
Doe voor de spinazie-basilicumpesto alle ingrediënten in de keukenmachine en maal tot een grove pesto. Proef en breng eventueel extra op smaak met zout en peper.
Besmeer de wraps met wat pesto en verdeel de carpaccio en rucola (of spinazie) erover.
Bestrooi de wraps met de edelgistvlokken, pijnboompitten en kappertjes. Breng op smaak met zout en peper.
Rol de wraps op en maak ze eventueel vast met een satéprikker.
Tip: Wil je de wraps meenemen naar je werk? Pak de wraps in bakpapier in, maak vast met een stukje keukentouw en stop ze in je broodtrommel. Altijd een goed idee: stop er wat extra rauwkost bij.
Dit recept is onderdeel van de NewFysic methode
Bij NewFysic vinden we het belangrijk dat je altijd lekker kan blijven eten, ook tijdens het afvallen. Wanneer je ons programma volgt krijg je:
- Toegang tot meer dan 200 recepten
- Een persoonlijk voedingsplan
- Ondersteuning van hoogwaardige supplementen
- Begeleiding door een persoonlijke coach
- En meer.
Wil je toegang tot dit recept?
Oeps, sorry! Je kan dit recept alleen inzien als je ons programma volgt.
Ben je al actief klant? Log hier in op jouw account of neem contact op met je coach.