Courgettesoep met mais
25 minuten
Lunch
Vegetarisch
Wat heb je nodig:
Hoe pakken we dit aan:
Let op: dit recept is ontwikkeld voor 2 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.
Verhit de olijfolie in een pan op middelhoog vuur en bak de ui en knoflook 3-4 minuten.
Snijd 1 courgette in halve maantjes en doe die samen met de gember, het kerriepoeder en de masala in de pan. Bak dit alles 3 minuten mee.
Voeg de bouillon toe, leg het deksel op de pan en kook de soep 10 minuten.
Maak intussen van de halve courgette met behulp van een spiraalsnijder dunne slierten.
Pureer in een blender of met behulp van een staafmixer tot een gladde soep. Proef en breng eventueel op smaak met zout en peper.
Roer de yoghurt door de soep en schep de courgetteslierten er in dotjes in. Garneer met de maiskorrels, walnoten en cress, en serveer samen met het brood.
Dit recept is onderdeel van de NewFysic methode
Bij NewFysic vinden we het belangrijk dat je altijd lekker kan blijven eten, ook tijdens het afvallen. Wanneer je ons programma volgt krijg je:
- Toegang tot meer dan 200 recepten
- Een persoonlijk voedingsplan
- Ondersteuning van hoogwaardige supplementen
- Gratis begeleiding door een persoonlijke coach
- En meer.
Wil je toegang tot dit recept?
Oeps, sorry! Je kan dit recept alleen inzien als je ons programma volgt.
Ben je al actief klant? Log hier in op jouw account of neem contact op met je coach.