Roggebrood met rosbief en groene asperges
10 minuten
Lunch
Vlees
Wat heb je nodig:
Hoe pakken we dit aan:
Let op: dit recept is ontwikkeld voor 2 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.
Rooster de sneetjes roggebrood in het broodrooster of in de grillpan.
Breng intussen een pan water aan de kook en blancheer de aspergetips 2-3 minuten. Giet af.
Smeer de sneetjes roggebrood in met de roomkaas en beleg ze met de veldsla en plakjes rosbief. Verdeel de groene asperges erover en garneer met de cress. Bedruppel met de olijfolie.
Dit recept is onderdeel van de NewFysic methode
Bij NewFysic vinden we het belangrijk dat je altijd lekker kan blijven eten, ook tijdens het afvallen. Wanneer je ons programma volgt krijg je:
- Toegang tot meer dan 200 recepten
- Een persoonlijk voedingsplan
- Ondersteuning van hoogwaardige supplementen
- Gratis begeleiding door een persoonlijke coach
- En meer.
Wil je toegang tot dit recept?
Oeps, sorry! Je kan dit recept alleen inzien als je ons programma volgt.
Ben je al actief klant? Log hier in op jouw account of neem contact op met je coach.