Beoordeel dit recept

Jouw beoordeling

Paddenstoelenomelet met kruidensalade 

20 minuten

Lunch, Ontbijt

Vegetarisch

2 personen
Regular

Let op, je bekijkt een recept van de regular fase.

Wat heb je nodig:

Aantal personen

 

Tools

ovenvaste koekenpan

Hoe pakken we dit aan:

Let op: dit recept is ontwikkeld voor 2 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.

  1. Verwarm de oven voor op 160 °C.

  2. Breek de eieren boven een kom en klop ze los met een vork. Voeg de oregano, wat zout en peper, de ui en geperste knoflook toe en roer even goed door.

  3. Verhit driekwart van de olijfolie in de ovenvaste koekenpan en bak de paddenstoelen 5-10 minuten op hoog vuur, of tot het meeste vocht verdampt is. Voeg dan de courgettelinten toe en bak 2 minuten mee.

  4. Schenk het eimengsel in de pan en verhit 2-3 minuten. Zet de pan dan in de oven en bak de paddenstoelenomelet in 10-15 minuten gaar (afhankelijk van de grootte van de pan).

  5. Meng intussen de rucola met de peterselie, dille en de rest van de olijfolie. Rooster eventueel het brood als je dat lekker vindt.

  6. Snijd de paddenstoelenomelet in tweeën, verdeel de rucola-kruidensalade erover en serveer samen met het brood.

Al eerder klant geweest?

Back on track

Wij helpen je graag op weg

Was het een aanrader?

Deel het in de Facebook-community of gebruik op Instagram #newfysicrecept

Bestel ook

Crackers Pompoen

Crackers Pompoen

Pompoen

€ 3,95

Vakantiepakket groot

Vakantiepakket groot

Lekker genieten van eten en drinken

€ 54,00

Meer info