Paddenstoelenomelet met kruidensalade
20 minuten
Lunch, Ontbijt
Vegetarisch
Wat heb je nodig:
Hoe pakken we dit aan:
Let op: dit recept is ontwikkeld voor 2 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.
Verwarm de oven voor op 160 °C.
Breek de eieren boven een kom en klop ze los met een vork. Voeg de oregano, wat zout en peper, de ui en geperste knoflook toe en roer even goed door.
Verhit driekwart van de olijfolie in de ovenvaste koekenpan en bak de paddenstoelen 5-10 minuten op hoog vuur, of tot het meeste vocht verdampt is. Voeg dan de courgettelinten toe en bak 2 minuten mee.
Schenk het eimengsel in de pan en verhit 2-3 minuten. Zet de pan dan in de oven en bak de paddenstoelenomelet in 10-15 minuten gaar (afhankelijk van de grootte van de pan).
Meng intussen de rucola met de peterselie, dille en de rest van de olijfolie. Rooster eventueel het brood als je dat lekker vindt.
Snijd de paddenstoelenomelet in tweeën, verdeel de rucola-kruidensalade erover en serveer samen met het brood.
Dit recept is onderdeel van de NewFysic methode
Bij NewFysic vinden we het belangrijk dat je altijd lekker kan blijven eten, ook tijdens het afvallen. Wanneer je ons programma volgt krijg je:
- Toegang tot meer dan 200 recepten
- Een persoonlijk voedingsplan
- Ondersteuning van hoogwaardige supplementen
- Begeleiding door een persoonlijke coach
- En meer.
Wil je toegang tot dit recept?
Oeps, sorry! Je kan dit recept alleen inzien als je ons programma volgt.
Ben je al actief klant? Log hier in op jouw account of neem contact op met je coach.