Eggs cilbir
15 minuten
Ontbijt
Vegetarisch
Wat heb je nodig:
Hoe pakken we dit aan:
Let op: dit recept is ontwikkeld voor 2 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.
Meng de yoghurt met de knoflook. Breng op smaak met zout en peper.
Verhit de olijfolie in een kleine pan en roer de pul biber en het gerookte-paprikapoeder erdoor. Verwarm 1 minuut, zodat de smaken en geuren vrijkomen.
Breng een steelpan met water aan de kook, doe de witte wijnazijn erbij en roer het water flink door, zodat er een kolk ontstaat. Breek de eieren vlak boven de kolk en kook ze 3½ minuut in zachtjes kokend water (zie tip).
Verdeel de knoflookyoghurt over 2 kommen en maak met een lepel mooie swirls erin. Leg de eieren erop en schenk de op smaak gebrachte olijfolie erover. Garneer rijkelijk met de peterselie en dille en geef de sneetjes volkorenbrood erbij.
TIP: Vind je een ei pocheren een beetje spannend? Je kunt een ei ook in plasticfolie verpakken en zachtjes in het kokende water laten zakken – gegarandeerd succes!
Dit recept is onderdeel van de NewFysic methode
Bij NewFysic vinden we het belangrijk dat je altijd lekker kan blijven eten, ook tijdens het afvallen. Wanneer je ons programma volgt krijg je:
- Toegang tot meer dan 200 recepten
- Een persoonlijk voedingsplan
- Ondersteuning van hoogwaardige supplementen
- Gratis begeleiding door een persoonlijke coach
- En meer.
Wil je toegang tot dit recept?
Oeps, sorry! Je kan dit recept alleen inzien als je ons programma volgt.
Ben je al actief klant? Log hier in op jouw account of neem contact op met je coach.