Frambozen met verse rabarber

2 personen 15 min Vegetarisch gerecht

Tip: tasty with a bit of low-fat quark.

Ingrediënten

  • 150 gram verse rabarber (schoongemaakt)
  • 200 gram Frambozen
  • 1 takje munt, fijngesneden
  • 1 vanille stokje
  • 2 theelepel zoetstof (vloeibaar, bijv. Canderel)

Bereiden

  1. Snijd de bladresten en de onderste harde stukken van de stelen van de rabarber af. Was de stelen en snijd deze in stukjes van 2-3 centimeter. Kook de rabarber in 10 minuten gaar. Als de stukken geheel in vezels uit elkaar vallen, is de rabarber klaar.

  2. Meng de rabarber met de frambozen en munt. Snijd het vanillestokje in de lengte open en schraap met een mespunt het merg eruit. Meng de vloeibare zoetstof en het merg door elkaar heen en schep voorzichtig om samen met de rabarber en frambozen.

Start nu online met de afslankmethode van NewFysic, ideaal om vanuit huis aan een gezond gewicht te werken!

Ga direct aan de slag