Beoordeel dit recept

Jouw beoordeling

Frisse rijstsalade met kip

20 minuten

Lunch

Vlees

2 personen
Gemiddeld
BackOnTrack
Regular

Let op, je bekijkt een recept met de fases back-on-track, regular

Wat heb je nodig:

Aantal personen

 

Tools

koekenpan

Hoe pakken we dit aan:

Let op: dit recept is ontwikkeld voor 2 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.

  1. Kook de rijst volgens de instructies op de verpakking.

  2. Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak de kipfilet mooi goudbruin en gaar.

  3. Snijd intussen de radijsjes en appel in dunne plakjes. Schaaf de komkommer in dunne linten. Snipper de sjalot en haal de blaadjes los van de peterselie.

  4. Meng voor de dressing de kruidenazijn, extra vierge olijfolie en mosterd, voeg de sjalotjes toe en roer nog eens goed door elkaar. Breng op smaak met zout en peper.

  5. Verdeel de veldsla, rijst, appel en radijsjes over een schaal. Snijd de kip in plakjes en verdeel die over de salade. Bedruppel de salade met de dressing en garneer met de peterselieblaadjes.

  6. Back on Track: Als je Back on Track programma volgt, kan je de rijst vervangen voor extra kip of feta light.

Al eerder klant geweest?

Back on track

Wij helpen je graag op weg

Was het een aanrader?

Deel het in de Facebook-community of gebruik op Instagram #newfysicrecept

Bestel ook

AppetiteControl

AppetiteControl

Weg met de moeilijke momenten!

€ 21,25

Vakantiepakket groot

Vakantiepakket groot

Lekker genieten van eten en drinken

€ 54,00

Meer info