Frisse rijstsalade met kip
20 minuten
Lunch
Vlees
Wat heb je nodig:
Hoe pakken we dit aan:
Let op: dit recept is ontwikkeld voor 2 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.
Kook de rijst volgens de instructies op de verpakking.
Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak de kipfilet mooi goudbruin en gaar.
Snijd intussen de radijsjes en appel in dunne plakjes. Schaaf de komkommer in dunne linten. Snipper de sjalot en haal de blaadjes los van de peterselie.
Meng voor de dressing de kruidenazijn, extra vierge olijfolie en mosterd, voeg de sjalotjes toe en roer nog eens goed door elkaar. Breng op smaak met zout en peper.
Verdeel de veldsla, rijst, appel en radijsjes over een schaal. Snijd de kip in plakjes en verdeel die over de salade. Bedruppel de salade met de dressing en garneer met de peterselieblaadjes.
Back on Track: Als je Back on Track programma volgt, kan je de rijst vervangen voor extra kip of feta light.
Dit recept is onderdeel van de NewFysic methode
Bij NewFysic vinden we het belangrijk dat je altijd lekker kan blijven eten, ook tijdens het afvallen. Wanneer je ons programma volgt krijg je:
- Toegang tot meer dan 200 recepten
- Een persoonlijk voedingsplan
- Ondersteuning van hoogwaardige supplementen
- Gratis begeleiding door een persoonlijke coach
- En meer.
Wil je toegang tot dit recept?
Oeps, sorry! Je kan dit recept alleen inzien als je ons programma volgt.
Ben je al actief klant? Log hier in op jouw account of neem contact op met je coach.