Beoordeel dit recept

Jouw beoordeling

Frisse yoghurtsoep met komkommer en munt

20 minuten + in de koelkast 60 minuten

Voorgerecht

Vegetarisch

2 personen
Regular

Wat heb je nodig:

Aantal personen

 

Tools

staafmixer of keukenmachine

2 grote glazen/kommen

Hoe pakken we dit aan:

Let op: dit recept is ontwikkeld voor 2 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.

  1. Pureer de komkommer en munt met een staafmixer of keukenmachine. Verhit wat olijfolie in een soeppan en bak de komijn even kort, totdat hij geurt.

  2. Voeg dan de bouillonpoeder en 100 ml (lauwwarm) water toe. Meng de bouillon en yoghurt met de komkommerpuree.

  3. Breng de soep op smaak met wat peper en zout en laat minstens 1 uur extra koud worden in de koelkast. Rooster de sesamzaadjes lichtbruin in een droge koekenpan en strooi vlak voor het serveren over de soep.

  4. Lekker als lunchgerecht met 2-3 volkoren crackers met mager beleg (bijv. kipfilet).

Al eerder klant geweest?

Back on track

Wij helpen je graag op weg

Was het een aanrader?

Deel het in de Facebook-community of gebruik op Instagram #newfysicrecept

Bestel ook

Omega 3&E

Omega 3&E

Natuurlijke vis-olie

€ 14,50

MenoFysic

MenoFysic

Voor vrouwen van 40+

€ 30,50