Frisse yoghurtsoep met komkommer en munt
20 minuten + in de koelkast 60 minuten
Voorgerecht
Vegetarisch
Wat heb je nodig:
Hoe pakken we dit aan:
Let op: dit recept is ontwikkeld voor 2 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.
Pureer de komkommer en munt met een staafmixer of keukenmachine. Verhit wat olijfolie in een soeppan en bak de komijn even kort, totdat hij geurt.
Voeg dan de bouillonpoeder en 100 ml (lauwwarm) water toe. Meng de bouillon en yoghurt met de komkommerpuree.
Breng de soep op smaak met wat peper en zout en laat minstens 1 uur extra koud worden in de koelkast. Rooster de sesamzaadjes lichtbruin in een droge koekenpan en strooi vlak voor het serveren over de soep.
Lekker als lunchgerecht met 2-3 volkoren crackers met mager beleg (bijv. kipfilet).
Dit recept is onderdeel van de NewFysic methode
Bij NewFysic vinden we het belangrijk dat je altijd lekker kan blijven eten, ook tijdens het afvallen. Wanneer je ons programma volgt krijg je:
- Toegang tot meer dan 200 recepten
- Een persoonlijk voedingsplan
- Ondersteuning van hoogwaardige supplementen
- Begeleiding door een persoonlijke coach
- En meer.
Wil je toegang tot dit recept?
Oeps, sorry! Je kan dit recept alleen inzien als je ons programma volgt.
Ben je al actief klant? Log hier in op jouw account of neem contact op met je coach.