Frittata met paprika en rode ui
20 minuten
Lunch
Vegetarisch
Wat heb je nodig:
Hoe pakken we dit aan:
Let op: dit recept is ontwikkeld voor 2 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.
Snijd de ui in plakjes en snijd de paprika in stukken van 2 cm. Hak een klein handje verse peterselie en bieslook in grove stukken. Halveer de cherrytomaatjes. Kluts de eieren stevig met peper en zout.
Verhit 1 eetlepel olijfolie in een koekenpan en fruit de ui en paprika 3 tot 4 minuten. Voeg de geklutste eieren toe en bak op niet te hoog vuur in 6 minuten tot het ei bijna gestold is.
Verkruimel de witte kaasblokjes over het eimengsel en strooi de verse kruiden en paprikapoeder eroverheen. Schuif dit geheel nog even onder de grill op 180 °C (ovenstand) en bak 2 tot 3 minuten tot de frittata goudbruin kleurt.
Snijd de frittata in punten en serveer met wat gemengde sla en cherrytomaatjes. Besprenkel de sla eventueel met een klein beetje olijfolie of balsamico azijn.
Serveer met een geroosterde sneetje volkorenbrood of 2 volkoren crackers.
*Reset of Back On Track: laat dan de crackers of het brood achterwege
Dit recept is onderdeel van de NewFysic methode
Bij NewFysic vinden we het belangrijk dat je altijd lekker kan blijven eten, ook tijdens het afvallen. Wanneer je ons programma volgt krijg je:
- Toegang tot meer dan 200 recepten
- Een persoonlijk voedingsplan
- Ondersteuning van hoogwaardige supplementen
- Gratis begeleiding door een persoonlijke coach
- En meer.
Wil je toegang tot dit recept?
Oeps, sorry! Je kan dit recept alleen inzien als je ons programma volgt.
Ben je al actief klant? Log hier in op jouw account of neem contact op met je coach.