8 Gamba’s met groene salsa
10 minuten
Hapjes
Vis
Wat heb je nodig:
Hoe pakken we dit aan:
Voor de salsa: Maak de gember en de knoflook schoon. Doe de knoflook, gember, kruiden, sojasaus en olijfolie in (het kleine bakje van) de keukenmachine en pureer tot een gladde saus. Als de saus te dik blijft, eventueel een klein beetje water toevoegen.
Vet een grillpan in met wat Frylight bakspray en laat de pan goed heet worden. Grill de garnalen in ca. 5 minuten rondom gaar. Bestrooi met een mespuntje (zee)zout. Direct serveren met een theelepeltje van de groene salsa erop.
Dit recept is onderdeel van de NewFysic methode
Bij NewFysic vinden we het belangrijk dat je altijd lekker kan blijven eten, ook tijdens het afvallen. Wanneer je ons programma volgt krijg je:
- Toegang tot meer dan 200 recepten
- Een persoonlijk voedingsplan
- Ondersteuning van hoogwaardige supplementen
- Begeleiding door een persoonlijke coach
- En meer.
Wil je toegang tot dit recept?
Oeps, sorry! Je kan dit recept alleen inzien als je ons programma volgt.
Ben je al actief klant? Log hier in op jouw account of neem contact op met je coach.