Geroerbakte Thaise curry
30 minuten
Hoofdgerecht
Vis
Wat heb je nodig:
Hoe pakken we dit aan:
Let op: dit recept is ontwikkeld voor 2 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.
Kook de Basmati rijst volgens de instructies op de verpakking. Giet af, spoel de rijst af met koud water en laat afkoelen.
Verhit de olijfolie in een wokpan en bak het kerriepoeder en piment 1 minuut. Voeg de Thaise roerbakgroente, peultjes en rode peper toe en bak al omscheppend 3-4 minuten. Schep de groentes uit de wok.
Doe de losgeklopte eieren in de wokpan en maak er al omscheppend een roerei van. Doe de afgekoelde rijst, vissaus en sojasaus erbij en schep nog eens om.
Voeg dan de groenten en lente-uitjes toe en warm nog even mee.
Verdeel de roerbakcurry over 2 borden en garneer met de cashewnoten en koriander.