Wraps met BBQ-steak en frisse yoghurtdip
Bereidingstijd 25 minuten Wachttijd 20-30 minuten minuten
Hoofdgerecht
Vlees
Wat heb je nodig:
Hoe pakken we dit aan:
Let op: dit recept is ontwikkeld voor 2 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.
Meng de Griekse yoghurt met het bieslook en de rasp van 1 limoen.
Roer het sap van 1 limoen, 2 eetlepels water, de chipotlepasta, komijn en knoflook door elkaar. Dep de biefstuk droog met keukenpapier en wrijf ze in met het chipotlemengsel. Laat 20-30 minuten marineren op kamertemperatuur.
Verhit intussen de BBQ of gebruik een grillpan. Bak de biefstuk 2-3 minuten per kant voor medium of 1-2 minuten per kant voor rare (dit hangt af van de dikte van de biefstukken). Dek losjes af met aluminiumfolie en laat 5 minuten rusten.
Verwarm intussen de wraps kort op de BBQ of in de grillpan. Beleg ze met de veldsla, rodekool, snackkomkommers, radijs en cherrytomaatjes.
Snijd de biefstukken in reepjes, leg ze op de groentes en bestrooi met de witte kaas. Serveer samen met de frisse yoghurt en partjes limoen.
Dit recept is onderdeel van de NewFysic methode
Bij NewFysic vinden we het belangrijk dat je altijd lekker kan blijven eten, ook tijdens het afvallen. Wanneer je ons programma volgt krijg je:
- Toegang tot meer dan 200 recepten
- Een persoonlijk voedingsplan
- Ondersteuning van hoogwaardige supplementen
- Begeleiding door een persoonlijke coach
- En meer.
Wil je toegang tot dit recept?
Oeps, sorry! Je kan dit recept alleen inzien als je ons programma volgt.
Ben je al actief klant? Log hier in op jouw account of neem contact op met je coach.