Gerookte eendenborstfiletsalade met frambozendressing
15 minuten
Voorgerecht
Vlees
Wat heb je nodig:
Hoe pakken we dit aan:
Let op: dit recept is ontwikkeld voor 2 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.
Doe voor de dressing de extra vierge olijfolie, walnootolie, frambozenazijn, frambozen en wat peper en zout naar smaak in de hakmolen of maal fijn met de staafmixer.
Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan tot ze goudbruin zijn. Blijf erbij staan, want het kan opeens hard gaan.
Verdeel de sla over twee borden, leg de plakjes gerookte eendenborstfilet erop en besprenkel met de dressing. Verdeel de frambozen en geroosterde pijnboompitten erover en serveer.
TIP:
In plaats van pijnboompitten kun je ook 3-4 gehakte walnoten gebruiken om te garneren. Het is wel lekker om ze eerst even te roosteren in een droge koekenpan.
Dit recept is onderdeel van de NewFysic methode
Bij NewFysic vinden we het belangrijk dat je altijd lekker kan blijven eten, ook tijdens het afvallen. Wanneer je ons programma volgt krijg je:
- Toegang tot meer dan 200 recepten
- Een persoonlijk voedingsplan
- Ondersteuning van hoogwaardige supplementen
- Gratis begeleiding door een persoonlijke coach
- En meer.
Wil je toegang tot dit recept?
Oeps, sorry! Je kan dit recept alleen inzien als je ons programma volgt.
Ben je al actief klant? Log hier in op jouw account of neem contact op met je coach.