Beoordeel dit recept

Jouw beoordeling

Gerookte eendenborstfiletsalade met frambozendressing

15 minuten

Voorgerecht

Vlees

2 personen
Eenvoudig
BackOnTrack

Let op, je bekijkt een recept van de back-on-track fase.

Wat heb je nodig:

Aantal personen

 

Tools

Hakmolen of staafmixer

Koekenpan

Hoe pakken we dit aan:

Let op: dit recept is ontwikkeld voor 2 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.

  1. Doe voor de dressing de extra vierge olijfolie, walnootolie, frambozenazijn, frambozen en wat peper en zout naar smaak in de hakmolen of maal fijn met de staafmixer.

  2. Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan tot ze goudbruin zijn. Blijf erbij staan, want het kan opeens hard gaan.

  3. Verdeel de sla over twee borden, leg de plakjes gerookte eendenborstfilet erop en besprenkel met de dressing. Verdeel de frambozen en geroosterde pijnboompitten erover en serveer.

  4. TIP:
    In plaats van pijnboompitten kun je ook 3-4 gehakte walnoten gebruiken om te garneren. Het is wel lekker om ze eerst even te roosteren in een droge koekenpan.

Al eerder klant geweest?

Back on track

Wij helpen je graag op weg

Was het een aanrader?

Deel het in de Facebook-community of gebruik op Instagram #newfysicrecept

Bestel ook

Great Hair

Great Hair

For Woman

€ 20,50

MenoFysic

MenoFysic

Voor vrouwen van 40+

€ 30,50