Gestoomde forel met tonijn tapenade
30 minuten
Hoofdgerecht, Voorgerecht
Vis
Wat heb je nodig:
Hoe pakken we dit aan:
Let op: dit recept is ontwikkeld voor 2 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.
Verwarm de oven voor op 200 graden. Vouw een aantal lagen aluminium over elkaar heen. Leg een partje citroen op de folie en vervolgens de forel.
Doe de rozemarijn in de vis. Leg er een vel aluminiumfolie op en vouw de randen, naar boven toe, dicht. Laat een zijde open. Doe de overige citroenpartjes er bovenop. Schenk de wijn erin en vouw dicht. Schuif de vis in een voorverwarmde oven. Laat ongeveer 15-20 minuten garen.
Giet de tonijn af en laat goed uitlekken. Pureer de tonijn in een keukenmachine met de tomaten, peper, zout, knoflook, olijven, cayennepeper en citroensap tot een grove tapenade.
Verdeel de sla en forel over 2 borden. Schep wat van de tapenade in het midden van de forel en serveer de rest er apart bij.
Dit recept is onderdeel van de NewFysic methode
Bij NewFysic vinden we het belangrijk dat je altijd lekker kan blijven eten, ook tijdens het afvallen. Wanneer je ons programma volgt krijg je:
- Toegang tot meer dan 200 recepten
- Een persoonlijk voedingsplan
- Ondersteuning van hoogwaardige supplementen
- Gratis begeleiding door een persoonlijke coach
- En meer.
Wil je toegang tot dit recept?
Oeps, sorry! Je kan dit recept alleen inzien als je ons programma volgt.
Ben je al actief klant? Log hier in op jouw account of neem contact op met je coach.