Beoordeel dit recept

Jouw beoordeling

Gestoomde forel met tonijn tapenade

30 minuten

Hoofdgerecht, Voorgerecht

Vis

2 personen
Gemiddeld
BackOnTrack
Regular

Let op, je bekijkt een recept met de fases back-on-track, regular

Wat heb je nodig:

Aantal personen

 

Tools

aluminiumfolie

Hoe pakken we dit aan:

Let op: dit recept is ontwikkeld voor 2 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden. Vouw een aantal lagen aluminium over elkaar heen. Leg een partje citroen op de folie en vervolgens de forel.

  2. Doe de rozemarijn in de vis. Leg er een vel aluminiumfolie op en vouw de randen, naar boven toe, dicht. Laat een zijde open. Doe de overige citroenpartjes er bovenop. Schenk de wijn erin en vouw dicht. Schuif de vis in een voorverwarmde oven. Laat ongeveer 15-20 minuten garen.

  3. Giet de tonijn af en laat goed uitlekken. Pureer de tonijn in een keukenmachine met de tomaten, peper, zout, knoflook, olijven, cayennepeper en citroensap tot een grove tapenade.

  4. Verdeel de sla en forel over 2 borden. Schep wat van de tapenade in het midden van de forel en serveer de rest er apart bij.

Al eerder klant geweest?

Back on track

Wij helpen je graag op weg

Was het een aanrader?

Deel het in de Facebook-community of gebruik op Instagram #newfysicrecept

Bestel ook

Switch

Switch

Eenvoudig afbouwen

€ 29,95

Meer info
Synbioticum

Synbioticum

Voor een optimale darmwerking

€ 24,70