Bouillabaisse met korianderbouillon
20 minuten
Hoofdgerecht
Vis
Wat heb je nodig:
Hoe pakken we dit aan:
Let op: dit recept is ontwikkeld voor 2 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.
Stamp in een vijzel het korianderzaad met het komijnzaad en de chilivlokken fijn. Voeg dan de gember toe en wrijf tot een geurige pasta.
Verhit de olijfolie in een soeppan en fruit de ui en knoflook 2 minuten. Voeg de prei, venkel en tomaat toe, gevolgd door het kruidenmengsel en laat op laag vuur 4 minuten zachtjes garen.
Voeg het visfond en water toe en breng aan de kook. Kook dit alles ongeveer 5 minuten.
Haal 100 milliliter van het vocht uit de pan en doe in de hakmolen samen met bijna alle koriander en pureer heel fijn (je kunt ook een staafmixer gebruiken).
Doe de rauwe vis en de zeevruchten bij de bouillon in de pan en laat op middelhoog vuur ongeveer 5 minuten garen. Voeg de korianderpuree toe en breng op smaak met limoensap, zout en peper. Is de bouillabaisse te dik? Voeg dan een scheut water toe.
Garneer de bouillabaisse met wat korianderblaadjes en serveer samen met het volkorenbrood.
Dit recept is onderdeel van de NewFysic methode
Bij NewFysic vinden we het belangrijk dat je altijd lekker kan blijven eten, ook tijdens het afvallen. Wanneer je ons programma volgt krijg je:
- Toegang tot meer dan 200 recepten
- Een persoonlijk voedingsplan
- Ondersteuning van hoogwaardige supplementen
- Begeleiding door een persoonlijke coach
- En meer.
Wil je toegang tot dit recept?
Oeps, sorry! Je kan dit recept alleen inzien als je ons programma volgt.
Ben je al actief klant? Log hier in op jouw account of neem contact op met je coach.