Wilde rijst met tomaat, aubergine en knoflook
25 minuten
Hoofdgerecht
Veganistisch, Vegetarisch
Wat heb je nodig:
Hoe pakken we dit aan:
Let op: dit recept is ontwikkeld voor 2 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.
Snipper de ui en de knoflook. Snijd de tomaatjes in kwarten. Snijd de aubergine in kleine blokjes. Snijd de peterselie fijn.
Vet een koekenpan in met wat Frylight bakspray en bak de ui en de knoflook op middelhoog vuur ca. 2 minuten. Voeg dan de aubergineblokjes toe en bak nog 5 minuten.
Voeg dan de bouillon en de tomaatjes toe, doe het deksel op de pan en laat op laag vuur ca. 8 minuten garen.
Kook ondertussen de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar in ca. 8-10 minuten. Giet de rijst af en meng de groente en de peterselie door de rijst.
Dit recept is onderdeel van de NewFysic methode
Bij NewFysic vinden we het belangrijk dat je altijd lekker kan blijven eten, ook tijdens het afvallen. Wanneer je ons programma volgt krijg je:
- Toegang tot meer dan 200 recepten
- Een persoonlijk voedingsplan
- Ondersteuning van hoogwaardige supplementen
- Begeleiding door een persoonlijke coach
- En meer.
Wil je toegang tot dit recept?
Oeps, sorry! Je kan dit recept alleen inzien als je ons programma volgt.
Ben je al actief klant? Log hier in op jouw account of neem contact op met je coach.