Fusilli met babyspinazie, frambozen en ham
20 minuten
Hoofdgerecht
Vlees
Wat heb je nodig:
Hoe pakken we dit aan:
Pel en pers voor de dressing de knoflook en hak het bieslook fijn. Meng deze met de yoghurt en zout en peper naar smaak. Houd zolang apart.
Kook de fusilli volgens de instructies op de verpakking. Giet af in een vergiet en laat de pasta afkoelen.
Snijd de courgette in blokjes. Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak de courgette 5 minuten. Laat de blokjes even afkoelen.
Snijd intussen de cherrytomaatjes in vieren en de komkommers in plakjes.
Doe fusilli, babyspinazie, tomaatjes, courgette en komkommer in een kom, besprenkel met de dressing en schep om.
Verdeel de salade over 2 borden, gevolgd door de frambozen en mozzarella. Leg er dotjes gegrilde achterham tussen en garneer eventueel met wat tuinkers.