Beoordeel dit recept

Jouw beoordeling

Fusilli met babyspinazie, frambozen en ham

20 minuten

Hoofdgerecht

Vlees

Eenvoudig

Wat heb je nodig:

 

Dressing:

Tools

Knoflookpers

Vergiet

Hoe pakken we dit aan:

  1. Pel en pers voor de dressing de knoflook en hak het bieslook fijn. Meng deze met de yoghurt en zout en peper naar smaak. Houd zolang apart.

  2. Kook de fusilli volgens de instructies op de verpakking. Giet af in een vergiet en laat de pasta afkoelen.

  3. Snijd de courgette in blokjes. Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak de courgette 5 minuten. Laat de blokjes even afkoelen.

  4. Snijd intussen de cherrytomaatjes in vieren en de komkommers in plakjes.

  5. Doe fusilli, babyspinazie, tomaatjes, courgette en komkommer in een kom, besprenkel met de dressing en schep om.

  6. Verdeel de salade over 2 borden, gevolgd door de frambozen en mozzarella. Leg er dotjes gegrilde achterham tussen en garneer eventueel met wat tuinkers.

Al eerder klant geweest?

Back on track

Wij helpen je graag op weg

Was het een aanrader?

Deel het in de Facebook-community of gebruik op Instagram #newfysicrecept

Bestel ook

Vakantiepakket

Vakantiepakket

Lekker genieten van eten en drinken

€ 51,00

AppetiteControl

AppetiteControl

Weg met de moeilijke momenten!

€ 20,00