Hertenbiefstuk in rode wijnsaus met gegrilde groenten
2:20 minuten
Hoofdgerecht
Vlees
Wat heb je nodig:
Hoe pakken we dit aan:
Let op: dit recept is ontwikkeld voor 2 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.
Klop een vinaigrette van de olijfolie, het citroensap en de kruiden. Laat de smaken minimaal 2 uur intrekken. Snijd de courgette en aubergine in lange repen, de venkel in plakken en de champignons in drieën. Halveer de bosuitjes in de lengte. Verhit een klein beetje Frylight bakspray/olijfolie in een grillpan en rooster de groenten tot je aan beide kanten de afdrukken van de grillpan kunt zien.
Laat de groenten afkoelen, meng ze met wat balsamicoazijn, bestrooi met de gesnipperde sjalot en fijngesneden bieslook en breng op smaak met wat versgemalen peper en zout. Maak dan de rode wijnsaus door de sjalotten schoon te maken en in kleine stukjes te snijden. Bestrooi de biefstuk met wat peper en zout. Verwarm wat Frylight bakspray/olijfolie in een pan en bak hierin de biefstuk 2 minuten bruin.
Haal de biefstuk uit de pan en fruit de sjalotten nog even glazig in de achtergebleven olijfolie. Voeg de wijn en de Alpro Cuisine light toe en laat dit enkele minuten inkoken tot sausdikte. Maak de saus op smaak met de zoetstof, wat tijm en zout. Leg de biefstuk terug in de pan en warm nog heel even op. Serveer het met de gegrilde groenten :)
Regular fase: serveer met volkoren tagliatelle of zilvervliesrijst.
Dit recept is onderdeel van de NewFysic methode
Bij NewFysic vinden we het belangrijk dat je altijd lekker kan blijven eten, ook tijdens het afvallen. Wanneer je ons programma volgt krijg je:
- Toegang tot meer dan 200 recepten
- Een persoonlijk voedingsplan
- Ondersteuning van hoogwaardige supplementen
- Begeleiding door een persoonlijke coach
- En meer.
Wil je toegang tot dit recept?
Oeps, sorry! Je kan dit recept alleen inzien als je ons programma volgt.
Ben je al actief klant? Log hier in op jouw account of neem contact op met je coach.