Beoordeel dit recept

Jouw beoordeling

Volkoren spaghetti met italiaanse balletjes in tomatensaus

50 minuten

Hoofdgerecht

Vlees

2 personen
Eenvoudig
Regular
Reset

Let op, je bekijkt een recept met de fases regular, reset

Wat heb je nodig:

Aantal personen

 

Voor de saus:

Hoe pakken we dit aan:

Let op: dit recept is ontwikkeld voor 2 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.

  1. Begin met het maken van de saus; verwarm een grote pan met olijfolie. Snipper de ui en pers de knoflook. Fruit de ui, samen met de knoflook en de oregano op laag vuur aan. Voeg de tomaten uit blik samen met het vocht en 100 ml water bij de ui.

  2. Snijd de champignons in plakjes en de courgette in blokjes en voeg dit samen met de oregano in de pan. Breng het mengsel aan de kook en zet het vuur hierna laag.

  3. Maak de tartaarballetjes; pers de knoflook, snipper de ui en snijd de verse basilicum fijn. Meng de tartaar met de knoflook, ui, parmezaanse kaas, oregano, basilicum, volkoren beschuit, paprikapoeder, mosterd en het ei en breng op smaak met wat peper en zout. Maak van het tartaar mengsel een paar kleine balletjes.

  4. Voeg de balletjes bij de saus en laat de balletjes met de deksel op de pan ca 25 minuten pruttelen tot dat ze gaar zijn. Kook ondertussen de volkoren spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking. Serveer de italiaanse balletjes in tomatensaus met een portie volkorenspaghetti. Garneer het gerecht tot slot nog met wat verse basilicum en eventueel nog een klein beetje parmezaanse kaas.

Al eerder klant geweest?

Back on track

Wij helpen je graag op weg

Was het een aanrader?

Deel het in de Facebook-community of gebruik op Instagram #newfysicrecept

Bestel ook

MultiV Fem +

MultiV Fem +

Krachtige ondersteuning

€ 26,75

Great Hair

Great Hair

For Woman

€ 21,50