Bloemkoolsalade met ansjovis
30 minuten
Hoofdgerecht
Vis
Wat heb je nodig:
Hoe pakken we dit aan:
Let op: dit recept is ontwikkeld voor 4 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.
Verwarm de oven voor op 200 °C en bekleed een bakplaat met bakpapier.
Breng een pan water aan de kook. Verdeel de bloemkool in kleine roosjes en kook ze 3 minuten. Giet af en laat ze goed uitlekken.
Meng de olijfolie en het kerriepoeder, plus wat zout. Schep om met de bloemkoolroosjes, verdeel ze over de bakplaat en rooster de bloemkool ongeveer 20 minuten in de oven.
Breng intussen een pan water aan de kook en kook de eieren 6 minuten. Laat ze schrikken onder koud stromend water, pel ze en halveer ze.
Bereid de couscous volgens de instructies op de verpakking.
Meng alle ingrediënten voor de dressing.
Verhit een grillpan en gril de parten little gem 3 minuten – druk ze een beetje aan.
Verdeel de couscous en parten little gem over een grote schaal, gevolgd door de bloemkoolroosjes en rode ui. Verdeel ei, ansjovis en dille erover en bedruppel met de dressing.
Dit recept is onderdeel van de NewFysic methode
Bij NewFysic vinden we het belangrijk dat je altijd lekker kan blijven eten, ook tijdens het afvallen. Wanneer je ons programma volgt krijg je:
- Toegang tot meer dan 200 recepten
- Een persoonlijk voedingsplan
- Ondersteuning van hoogwaardige supplementen
- Gratis begeleiding door een persoonlijke coach
- En meer.
Wil je toegang tot dit recept?
Oeps, sorry! Je kan dit recept alleen inzien als je ons programma volgt.
Ben je al actief klant? Log hier in op jouw account of neem contact op met je coach.