Beoordeel dit recept

Jouw beoordeling

Bloemkoolsalade met ansjovis

30 minuten

Hoofdgerecht

Vis

4 personen
Gemiddeld

Wat heb je nodig:

Aantal personen

 

Voor de dressing:

Tools

bakplaat

bakpapier

grillpan

Hoe pakken we dit aan:

Let op: dit recept is ontwikkeld voor 4 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C en bekleed een bakplaat met bakpapier.

  2. Breng een pan water aan de kook. Verdeel de bloemkool in kleine roosjes en kook ze 3 minuten. Giet af en laat ze goed uitlekken.

  3. Meng de olijfolie en het kerriepoeder, plus wat zout. Schep om met de bloemkoolroosjes, verdeel ze over de bakplaat en rooster de bloemkool ongeveer 20 minuten in de oven.

  4. Breng intussen een pan water aan de kook en kook de eieren 6 minuten. Laat ze schrikken onder koud stromend water, pel ze en halveer ze.

  5. Bereid de couscous volgens de instructies op de verpakking.

  6. Meng alle ingrediënten voor de dressing.

  7. Verhit een grillpan en gril de parten little gem 3 minuten – druk ze een beetje aan.

  8. Verdeel de couscous en parten little gem over een grote schaal, gevolgd door de bloemkoolroosjes en rode ui. Verdeel ei, ansjovis en dille erover en bedruppel met de dressing.

Al eerder klant geweest?

Back on track

Wij helpen je graag op weg

Was het een aanrader?

Deel het in de Facebook-community of gebruik op Instagram #newfysicrecept

Bestel ook

Purify 500ml

Purify 500ml

Weg met de afvalstoffen!

€ 27,50

Synbioticum

Synbioticum

Voor een optimale darmwerking

€ 24,70

€ 20,99