Beoordeel dit recept

Jouw beoordeling

Zalmbowl met parelgerst

25-30 minuten

Hoofdgerecht

Vis

2 personen
Regular

Let op, je bekijkt een recept van de regular fase.

Wat heb je nodig:

Aantal personen

 

Tools

Dunschiller

Koekenpan

Hoe pakken we dit aan:

Let op: dit recept is ontwikkeld voor 2 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.

  1. Doe de komkommerlinten samen met het zout en de rijstazijn in een kom en schep om. Houd zolang apart.

  2. Breng een pan water aan de kook, voeg het bouillonblokje toe en kook de parelgerst volgens de instructies op de verpakking. Voeg de laatste 2 minuten de bloemkoolrijst toe.

  3. Breng een tweede pan water aan de kook en blancheer de aspergebroccoli ongeveer 4 minuten, tot de stelen beetgaar zijn.

  4. Bestrooi de zalmfilet met zout en peper. Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak de zalm op de huidzijde 3-4 minuten. Draai om en bak nog ongeveer 1 minuut.

  5. Meng de kwark met de wasabi (zo pittig als je zelf wilt).

  6. Verdeel de parelgerst over diepe kommen, leg de komkommerlinten en aspergebroccoli erbij. Ook de radijsjes, taugé en lente-ui kun je er nu bij leggen. Leg de zalm erop, lepel een dot wasabikwark erbij en garneer met het sesamzaad.

Al eerder klant geweest?

Back on track

Wij helpen je graag op weg

Was het een aanrader?

Deel het in de Facebook-community of gebruik op Instagram #newfysicrecept

Bestel ook

MultiV Meno

MultiV Meno

De menopauze hoeft niet vervelend te zijn

€ 25,75

Great Hair

Great Hair

For Woman

€ 20,50