Zalmbowl met parelgerst
25-30 minuten
Hoofdgerecht
Vis
Wat heb je nodig:
Hoe pakken we dit aan:
Let op: dit recept is ontwikkeld voor 2 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.
Doe de komkommerlinten samen met het zout en de rijstazijn in een kom en schep om. Houd zolang apart.
Breng een pan water aan de kook, voeg het bouillonblokje toe en kook de parelgerst volgens de instructies op de verpakking. Voeg de laatste 2 minuten de bloemkoolrijst toe.
Breng een tweede pan water aan de kook en blancheer de aspergebroccoli ongeveer 4 minuten, tot de stelen beetgaar zijn.
Bestrooi de zalmfilet met zout en peper. Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak de zalm op de huidzijde 3-4 minuten. Draai om en bak nog ongeveer 1 minuut.
Meng de kwark met de wasabi (zo pittig als je zelf wilt).
Verdeel de parelgerst over diepe kommen, leg de komkommerlinten en aspergebroccoli erbij. Ook de radijsjes, taugé en lente-ui kun je er nu bij leggen. Leg de zalm erop, lepel een dot wasabikwark erbij en garneer met het sesamzaad.
Dit recept is onderdeel van de NewFysic methode
Bij NewFysic vinden we het belangrijk dat je altijd lekker kan blijven eten, ook tijdens het afvallen. Wanneer je ons programma volgt krijg je:
- Toegang tot meer dan 200 recepten
- Een persoonlijk voedingsplan
- Ondersteuning van hoogwaardige supplementen
- Gratis begeleiding door een persoonlijke coach
- En meer.
Wil je toegang tot dit recept?
Oeps, sorry! Je kan dit recept alleen inzien als je ons programma volgt.
Ben je al actief klant? Log hier in op jouw account of neem contact op met je coach.