Zeebaarsfilet in dille-mosterdsaus met spinazie
30 minuten
Hoofdgerecht
Vis
Wat heb je nodig:
Hoe pakken we dit aan:
Let op: dit recept is ontwikkeld voor 2 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.
Verwarm de oven voor op 160°C.
Meng de ui, mosterd en de meeste dille in een kommetje.
Vet 2 vellen bakpapier in met een ½ olijfolie en leg op ieder vel een zeebaarsfilet. Bestrooi ze met peper en zout. Verdeel het ui-dillemengsel erover en vouw het bakpapier dicht tot een pakketje.
Leg ze op een bakplaat en gaar de vis in 20-25 minuten in de voorverwarmde oven.
Kook intussen de pasta volgens de instructies op de verpakking.
Verhit 1 eetlepel olijfolie in een wok en bak de knoflook 2-3 minuten. Voeg dan de spinazie, cherrytomaatjes en chilivlokken toe en laat in een paar minuten slinken.
Verdeel de pasta over borden, verdeel het spinazie-tomatenmengsel erover en leg daarop de zeebaarsfilet. Breng op smaak met zout en peper, garneer met de bewaarde dille.
Dit recept is onderdeel van de NewFysic methode
Bij NewFysic vinden we het belangrijk dat je altijd lekker kan blijven eten, ook tijdens het afvallen. Wanneer je ons programma volgt krijg je:
- Toegang tot meer dan 200 recepten
- Een persoonlijk voedingsplan
- Ondersteuning van hoogwaardige supplementen
- Gratis begeleiding door een persoonlijke coach
- En meer.
Wil je toegang tot dit recept?
Oeps, sorry! Je kan dit recept alleen inzien als je ons programma volgt.
Ben je al actief klant? Log hier in op jouw account of neem contact op met je coach.