Beoordeel dit recept

Jouw beoordeling

Zeebaarsfilet in dille-mosterdsaus met spinazie

30 minuten

Hoofdgerecht

Vis

2 personen
Gemiddeld

Wat heb je nodig:

Aantal personen

 

Tools

Bakpapier

Bakplaat

Wok

Hoe pakken we dit aan:

Let op: dit recept is ontwikkeld voor 2 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.

  1. Verwarm de oven voor op 160°C.

  2. Meng de ui, mosterd en de meeste dille in een kommetje.

  3. Vet 2 vellen bakpapier in met een ½ olijfolie en leg op ieder vel een zeebaarsfilet. Bestrooi ze met peper en zout. Verdeel het ui-dillemengsel erover en vouw het bakpapier dicht tot een pakketje.

  4. Leg ze op een bakplaat en gaar de vis in 20-25 minuten in de voorverwarmde oven.

  5. Kook intussen de pasta volgens de instructies op de verpakking.

  6. Verhit 1 eetlepel olijfolie in een wok en bak de knoflook 2-3 minuten. Voeg dan de spinazie, cherrytomaatjes en chilivlokken toe en laat in een paar minuten slinken.

  7. Verdeel de pasta over borden, verdeel het spinazie-tomatenmengsel erover en leg daarop de zeebaarsfilet. Breng op smaak met zout en peper, garneer met de bewaarde dille.

Al eerder klant geweest?

Back on track

Wij helpen je graag op weg

Was het een aanrader?

Deel het in de Facebook-community of gebruik op Instagram #newfysicrecept

Bestel ook

AppetiteControl

AppetiteControl

Weg met de moeilijke momenten!

€ 20,00

MultiV Max +

MultiV Max +

Krachtige ondersteuning

€ 24,00