Beoordeel dit recept

Jouw beoordeling

Gevulde varkenshaas

45 minuten

Hoofdgerecht

Vlees

2 personen
Gemiddeld
Regular
Reset

Let op, je bekijkt een recept met de fases regular, reset

Wat heb je nodig:

Aantal personen

 

Ingrediënten voor de spinazie:

Tools

vijzel

cocktailprikkers of bindtouw

aluminiumfolie

Hoe pakken we dit aan:

Let op: dit recept is ontwikkeld voor 2 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.

  1. Maak met de vijzel een pasta van de fijngesneden tomaten, olijven en knoflook. Roer de geraspte Parmezaanse kaas erdoor heen.

  2. Snijd de varkenshaas in de lengte open en leg op een helft blaadjes verse basilicum. Schep hierop het tomaat-olijvenmengsel op en leg daarop weer een laag basilicumblaadjes. Wikkel de ham om de varkenshaas en prik hem vast met de prikkers of met het bindtouw.

  3. Bereid de volkoren pasta volgens de aanwijzingen op de gebruiksverpakking. Verhit ondertussen wat olijfolie in een pan. Bak hierin de varkenshaas op middelhoog vuur gaar. Neem het vlees uit de pan en laat het 8 minuten rusten in aluminiumfolie.

  4. Verhit in een andere pan wat olijfolie en fruit hierin de knoflook voor 1 minuut. Voeg daarna de spinazie toe en bak deze mee tot deze gaat slinken.

  5. Snijd de varkenshaas in plakken van 2 centimeter dik en serveer de plakken op een bedje van volkoren pasta en wilde spinazie.

Al eerder klant geweest?

Back on track

Wij helpen je graag op weg

Was het een aanrader?

Deel het in de Facebook-community of gebruik op Instagram #newfysicrecept

Bestel ook

MultiV Fem

MultiV Fem

Hoogwaardige en optimaal gebalanceerde multi

€ 25,75

MultiV Max +

MultiV Max +

Krachtige ondersteuning

€ 25,75