Garnalen-aspergepakketjes en gegrilde limoen
35-40 minuten
Hoofdgerecht
Vis
Wat heb je nodig:
Hoe pakken we dit aan:
Let op: dit recept is ontwikkeld voor 2 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.
Verwarm de oven voor op 180°C.
Doe de gepelde garnalen samen met de olijfolie, peterselie en knoflook in een kom en schep om.
Leg twee vellen aluminiumfolie klaar. Leg in het midden de asperges en garnalen (samen met het knoflookmengsel), knijp een halve limoen erover uit en lepel de witte wijn erover. Breng op smaak met zout en peper.
Vouw de aluminiumfolie dicht zodat je een pakketje krijgt en leg op het midden van de bakplaat. Gaar de vispakketjes 20 minuten in de voorverwarmde oven, of tot de garnalen en asperges gaar zijn.
Kook intussen de zilvervliesrijst en broccolirijst volgens de instructies op de verpakking. Meng ze door elkaar.
Breng een pan water aan de kook en kook de eieren in 7-8 minuten hard. Laat ze schrikken onder koud water, pel ze en hak ze fijn.
Vul twee diepe borden met de gemengde rijst en leg de groene asperges erop. Schep op de groene asperges wat ei, Hollandse garnalen en bieslook, en bestrooi met zout en peper. Leg de grote garnalen erbij en druppel tot slot wat van het bakvocht erover.
Dit recept is onderdeel van de NewFysic methode
Bij NewFysic vinden we het belangrijk dat je altijd lekker kan blijven eten, ook tijdens het afvallen. Wanneer je ons programma volgt krijg je:
- Toegang tot meer dan 200 recepten
- Een persoonlijk voedingsplan
- Ondersteuning van hoogwaardige supplementen
- Begeleiding door een persoonlijke coach
- En meer.
Wil je toegang tot dit recept?
Oeps, sorry! Je kan dit recept alleen inzien als je ons programma volgt.
Ben je al actief klant? Log hier in op jouw account of neem contact op met je coach.