Beoordeel dit recept

Jouw beoordeling

Garnalen-aspergepakketjes en gegrilde limoen

35-40 minuten

Hoofdgerecht

Vis

2 personen
Gemiddeld

Wat heb je nodig:

Aantal personen

 

Tools

Knoflookpers

Aluminiumfolie

Bakplaat

Hoe pakken we dit aan:

Let op: dit recept is ontwikkeld voor 2 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.

  1. Verwarm de oven voor op 180°C.

  2. Doe de gepelde garnalen samen met de olijfolie, peterselie en knoflook in een kom en schep om.

  3. Leg twee vellen aluminiumfolie klaar. Leg in het midden de asperges en garnalen (samen met het knoflookmengsel), knijp een halve limoen erover uit en lepel de witte wijn erover. Breng op smaak met zout en peper.

  4. Vouw de aluminiumfolie dicht zodat je een pakketje krijgt en leg op het midden van de bakplaat. Gaar de vispakketjes 20 minuten in de voorverwarmde oven, of tot de garnalen en asperges gaar zijn.

  5. Kook intussen de zilvervliesrijst en broccolirijst volgens de instructies op de verpakking. Meng ze door elkaar.

  6. Breng een pan water aan de kook en kook de eieren in 7-8 minuten hard. Laat ze schrikken onder koud water, pel ze en hak ze fijn.

  7. Vul twee diepe borden met de gemengde rijst en leg de groene asperges erop. Schep op de groene asperges wat ei, Hollandse garnalen en bieslook, en bestrooi met zout en peper. Leg de grote garnalen erbij en druppel tot slot wat van het bakvocht erover.

Al eerder klant geweest?

Back on track

Wij helpen je graag op weg

Was het een aanrader?

Deel het in de Facebook-community of gebruik op Instagram #newfysicrecept

Bestel ook

Switch

Switch

Eenvoudig afbouwen

€ 29,95

Meer info
Mood&Energy

Mood&Energy

Mood en Energy

€ 20,50