Beoordeel dit recept

Jouw beoordeling

Japanse Ramen

40 minuten

Hoofdgerecht

Vegetarisch

2 personen
Gemiddeld
Regular
Reset

Wat heb je nodig:

Aantal personen

 

Tools

Champignonborstel

Koekenpan

Hoe pakken we dit aan:

Let op: dit recept is ontwikkeld voor 2 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.

  1. Snijd de tofu in blokjes en marineer ze 10 minuten in de sojasaus

  2. Borstel intussen de paddenstoelen schoon en snijd ze in grove stukken. Spoel de paksoi schoon, snijd het groen eraf en snijd het witte deel in kleine stukjes. Snijd de lente-ui en rode peper in ringetjes. Verwijder de zaadjes en zaadlijsten van de paprika en snijd in dunne reepjes

  3. Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak de paddenstoelen in ongeveer 8 minuten goudbruin – voeg de laatste 4 minuten de tofu toe.

  4. Kook de noedels volgens de instructies op de verpakking in de bouillon. Giet af (vang de bouillon op) en spoel de noedels af onder koud water zodat ze niet aan elkaar plakken. Zet de bouillon terug op het vuur en verwarm samen met de currypasta.

  5. Breng nog een pan water aan de kook en kook de eieren in 6 minuten half hard. Blancheer in hetzelfde water ook het groen van de paksoi 2 minuten. Laat de eieren schrikken, pel en halveer ze.

  6. Verdeel over ieder bord de noedels, paksoi, tofu, paddenstoelen, lente-ui, rode peper, paprika en taugé. Giet de bouillon erbij en leg tot slot de eierhelften erop.

  7. Tip: - Het is nog lekkerder als je de tofu een nacht laat marineren in de sojasaus.

Al eerder klant geweest?

Back on track

Wij helpen je graag op weg

Was het een aanrader?

Deel het in de Facebook-community of gebruik op Instagram #newfysicrecept

Bestel ook

Omega 3&E

Omega 3&E

Natuurlijke vis-olie

€ 14,50

Super Q10

Super Q10

Vermindert de tekenen van het ouder worden

€ 20,50