Japanse Ramen
40 minuten
Hoofdgerecht
Vegetarisch
Wat heb je nodig:
Hoe pakken we dit aan:
Let op: dit recept is ontwikkeld voor 2 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.
Snijd de tofu in blokjes en marineer ze 10 minuten in de sojasaus
Borstel intussen de paddenstoelen schoon en snijd ze in grove stukken. Spoel de paksoi schoon, snijd het groen eraf en snijd het witte deel in kleine stukjes. Snijd de lente-ui en rode peper in ringetjes. Verwijder de zaadjes en zaadlijsten van de paprika en snijd in dunne reepjes
Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak de paddenstoelen in ongeveer 8 minuten goudbruin – voeg de laatste 4 minuten de tofu toe.
Kook de noedels volgens de instructies op de verpakking in de bouillon. Giet af (vang de bouillon op) en spoel de noedels af onder koud water zodat ze niet aan elkaar plakken. Zet de bouillon terug op het vuur en verwarm samen met de currypasta.
Breng nog een pan water aan de kook en kook de eieren in 6 minuten half hard. Blancheer in hetzelfde water ook het groen van de paksoi 2 minuten. Laat de eieren schrikken, pel en halveer ze.
Verdeel over ieder bord de noedels, paksoi, tofu, paddenstoelen, lente-ui, rode peper, paprika en taugé. Giet de bouillon erbij en leg tot slot de eierhelften erop.
Tip: - Het is nog lekkerder als je de tofu een nacht laat marineren in de sojasaus.
Dit recept is onderdeel van de NewFysic methode
Bij NewFysic vinden we het belangrijk dat je altijd lekker kan blijven eten, ook tijdens het afvallen. Wanneer je ons programma volgt krijg je:
- Toegang tot meer dan 200 recepten
- Een persoonlijk voedingsplan
- Ondersteuning van hoogwaardige supplementen
- Begeleiding door een persoonlijke coach
- En meer.
Wil je toegang tot dit recept?
Oeps, sorry! Je kan dit recept alleen inzien als je ons programma volgt.
Ben je al actief klant? Log hier in op jouw account of neem contact op met je coach.