Beoordeel dit recept

Jouw beoordeling

Volkoren pasta met spinazie en artisjok

25 minuten

Hoofdgerecht

Vegetarisch

4 personen
Eenvoudig
Regular

Let op, je bekijkt een recept van de regular fase.

Wat heb je nodig:

Aantal personen

 

Tools

knoflookpers

vergiet

hakmolen

koekenpan

Hoe pakken we dit aan:

Let op: dit recept is ontwikkeld voor 4 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.

  1. Kook de fusilli volgens de instructies op de verpakking. Giet de pasta af en vang een kopje van het kookvocht op.

  2. Doe intussen de artisjokharten samen met de helft van de knoflook, de helft van de peterselie, de walnoten, het sap en de rasp van de citroen in de hakmolen en maal tot een grof mengsel. Meng 1½ eetlepel olijfolie erdoor en breng op smaak met zout en peper.

  3. Hak de overige peterselie fijn en meng met de beschuit. Voeg de rest van de knoflook toe en meng de rest van de olijfolie erdoor. Verhit een koekenpan en bak het mengsel 1-2 minuut, tot het bruin en krokant is en de knoflook begint te geuren.

  4. Doe de pasta terug in de pan, voeg de spinazie toe en schep om tot de spinazie is geslonken.

  5. Roer het artisjokmengsel erdoor en maak er een smeuïg geheel van. Is de pasta niet smeuïg genoeg? Voeg dan wat van het kookvocht toe. Verdeel de pasta over 4 borden en garneer met het peterselie-beschuitmengsel.

Al eerder klant geweest?

Back on track

Wij helpen je graag op weg

Was het een aanrader?

Deel het in de Facebook-community of gebruik op Instagram #newfysicrecept

Bestel ook

Synbioticum

Synbioticum

Voor een optimale darmwerking

€ 24,70

Smart Digest Max

Smart Digest Max

Vernieuwde, nog betere samenstelling.

€ 17,50