Volkoren pasta met spinazie en artisjok
25 minuten
Hoofdgerecht
Vegetarisch
Wat heb je nodig:
Hoe pakken we dit aan:
Let op: dit recept is ontwikkeld voor 4 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.
Kook de fusilli volgens de instructies op de verpakking. Giet de pasta af en vang een kopje van het kookvocht op.
Doe intussen de artisjokharten samen met de helft van de knoflook, de helft van de peterselie, de walnoten, het sap en de rasp van de citroen in de hakmolen en maal tot een grof mengsel. Meng 1½ eetlepel olijfolie erdoor en breng op smaak met zout en peper.
Hak de overige peterselie fijn en meng met de beschuit. Voeg de rest van de knoflook toe en meng de rest van de olijfolie erdoor. Verhit een koekenpan en bak het mengsel 1-2 minuut, tot het bruin en krokant is en de knoflook begint te geuren.
Doe de pasta terug in de pan, voeg de spinazie toe en schep om tot de spinazie is geslonken.
Roer het artisjokmengsel erdoor en maak er een smeuïg geheel van. Is de pasta niet smeuïg genoeg? Voeg dan wat van het kookvocht toe. Verdeel de pasta over 4 borden en garneer met het peterselie-beschuitmengsel.
Dit recept is onderdeel van de NewFysic methode
Bij NewFysic vinden we het belangrijk dat je altijd lekker kan blijven eten, ook tijdens het afvallen. Wanneer je ons programma volgt krijg je:
- Toegang tot meer dan 200 recepten
- Een persoonlijk voedingsplan
- Ondersteuning van hoogwaardige supplementen
- Gratis begeleiding door een persoonlijke coach
- En meer.
Wil je toegang tot dit recept?
Oeps, sorry! Je kan dit recept alleen inzien als je ons programma volgt.
Ben je al actief klant? Log hier in op jouw account of neem contact op met je coach.