Beoordeel dit recept

Jouw beoordeling

Gepocheerde kalkoenfilet met snijbonen, ananassalsa en zilvervliesrijst

30 minuten

Hoofdgerecht

Gevogelte, Vlees

2 personen
Eenvoudig
Regular
Reset

Let op, je bekijkt een recept met de fases regular, reset

Wat heb je nodig:

Aantal personen

 

Voor de ananassalsa:

Hoe pakken we dit aan:

Let op: dit recept is ontwikkeld voor 2 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.

  1. Meng de ingrediënten voor de salsa en breng op smaak met een snufje zout. Laat afgedekt buiten de koelkast op smaak komen. Kook ondertussen de zilvervliesrijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  2. Snijd de snijbonen in kleine stukjes en kook deze in een klein laagje water in ca. 10-12 minuten beetgaar.

  3. Doe de kalkoenfilets (2 stuks) samen met de gember, knoflook, laurier en een snufje zout in de pan. Giet er voldoende water op zodat de kalkoenfilet net onder staat. Breng aan de kook en houd op een lage stand tegen de kook aan en pocheer de kalkoenfilet in ca. 10-14 minuten gaar (controleer of de kalkoen gaar is en pocheer eventueel een paar minuten langer).

  4. Neem de kalkoenfilets uit de pan en snijd in dikke plakken.

  5. Verdeel de zilvervliesrijst over 2 borden en verdeel de snijbonen en plakjes kalkoen erover. Serveer met een flinke lepel ananassalsa.

Al eerder klant geweest?

Back on track

Wij helpen je graag op weg

Was het een aanrader?

Deel het in de Facebook-community of gebruik op Instagram #newfysicrecept

Bestel ook

Crackers Pompoen

Crackers Pompoen

Pompoen

€ 3,95

Synbioticum

Synbioticum

Voor een optimale darmwerking

€ 24,70