Gepocheerde kalkoenfilet met snijbonen, ananassalsa en zilvervliesrijst
30 minuten
Hoofdgerecht
Gevogelte, Vlees
Wat heb je nodig:
Hoe pakken we dit aan:
Let op: dit recept is ontwikkeld voor 2 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.
Meng de ingrediënten voor de salsa en breng op smaak met een snufje zout. Laat afgedekt buiten de koelkast op smaak komen. Kook ondertussen de zilvervliesrijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Snijd de snijbonen in kleine stukjes en kook deze in een klein laagje water in ca. 10-12 minuten beetgaar.
Doe de kalkoenfilets (2 stuks) samen met de gember, knoflook, laurier en een snufje zout in de pan. Giet er voldoende water op zodat de kalkoenfilet net onder staat. Breng aan de kook en houd op een lage stand tegen de kook aan en pocheer de kalkoenfilet in ca. 10-14 minuten gaar (controleer of de kalkoen gaar is en pocheer eventueel een paar minuten langer).
Neem de kalkoenfilets uit de pan en snijd in dikke plakken.
Verdeel de zilvervliesrijst over 2 borden en verdeel de snijbonen en plakjes kalkoen erover. Serveer met een flinke lepel ananassalsa.
Dit recept is onderdeel van de NewFysic methode
Bij NewFysic vinden we het belangrijk dat je altijd lekker kan blijven eten, ook tijdens het afvallen. Wanneer je ons programma volgt krijg je:
- Toegang tot meer dan 200 recepten
- Een persoonlijk voedingsplan
- Ondersteuning van hoogwaardige supplementen
- Gratis begeleiding door een persoonlijke coach
- En meer.
Wil je toegang tot dit recept?
Oeps, sorry! Je kan dit recept alleen inzien als je ons programma volgt.
Ben je al actief klant? Log hier in op jouw account of neem contact op met je coach.