Vegetarische boeuf bourguignon
60 minuten
Hoofdgerecht
Veganistisch, Vegetarisch
Wat heb je nodig:
Hoe pakken we dit aan:
Let op: dit recept is ontwikkeld voor 4 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.
Verhit de olijfolie in een pan met dikke bodem en bak de ui en knoflook 4-5 minuten.
Voeg de gemengde wintergroenten, de laurier, tijm, het korianderzaad en zout en peper naar smaak toe. Bak dit alles onder af en toe roeren 5 minuten mee.
Doe de rode wijn, groentebouillon en tomatenpuree erbij en breng aan de kook op middelhoog vuur. Draai het vuur lager en laat 20 minuten zachtjes koken. Proef en breng eventueel extra op smaak met zout en peper.
Laat de maizena oplossen in 2 eetlepels water. Roer dit door de boeuf bourguignon en roer tot de saus gaat binden.
Voeg de kastanjechampignons en zilveruitjes toe en kook ze 8-10 minuten mee.
Verwijder de laurierblaadjes en tijmtakjes, en verdeel de boeuf bourguignon over diepe borden. Garneer met de verse peterselieblaadjes en hazelnoten.
TIP*:
Lekker met 1½ sneetje boeren-volkorenbrood per persoon om in de saus te dippen!*Back on Track: als je het Back on Track programma volgt, kan je de snee boeren-volkorenbrood vervangen door koolhydraatarme crackers
Dit recept is onderdeel van de NewFysic methode
Bij NewFysic vinden we het belangrijk dat je altijd lekker kan blijven eten, ook tijdens het afvallen. Wanneer je ons programma volgt krijg je:
- Toegang tot meer dan 200 recepten
- Een persoonlijk voedingsplan
- Ondersteuning van hoogwaardige supplementen
- Begeleiding door een persoonlijke coach
- En meer.
Wil je toegang tot dit recept?
Oeps, sorry! Je kan dit recept alleen inzien als je ons programma volgt.
Ben je al actief klant? Log hier in op jouw account of neem contact op met je coach.