Risotto met geroosterde paprika, paddenstoelen en pecannoten
60 minuten
Hoofdgerecht
Veganistisch, Vegetarisch
Wat heb je nodig:
Hoe pakken we dit aan:
Let op: dit recept is ontwikkeld voor 2 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.
Verwarm de oven voor op 220Ā°C.
Halveer de paprikaās en verwijder de zaadlijsten. Leg ze op een bakplaat bekleed met bakpapier en plaats ze voor ca. 30 minuten in de oven (of tot ze zwart kleuren). Laat de paprikaās daarna eerst even afkoelen. Leg ze vervolgens in een kom en dek deze voor een half uur af met plasticfolie.
Verhit ondertussen wat olijfolie in een grote pan en bak de sjalotjes en knoflook voor ca. 1-2 minuten. Voeg de volkoren risotto en de paddenstoelen toe en bak deze een minuut mee.
Giet de helft van de bouillon in de pan. Wanneer deze is opgelost, voeg je de andere helft toe.
Als de paprikaās genoeg zijn afgekoeld, kun je de velletjes er makkelijk af pellen. Snijd het vruchtvlees daarna in reepjes
Als al het vocht door de rijst is opgenomen en de rijst beetgaar is, schep je de geroosterde paprika erdoorheen. Voeg wat peper en zout toe naar smaak, verdeel over twee borden en verkruimel de pecannoten eroverheen.
Dit recept is onderdeel van de NewFysic methode
Bij NewFysic vinden we het belangrijk dat je altijd lekker kan blijven eten, ook tijdens het afvallen. Wanneer je ons programma volgt krijg je:
- Toegang tot meer dan 200 recepten
- Een persoonlijk voedingsplan
- Ondersteuning van hoogwaardige supplementen
- Begeleiding door een persoonlijke coach
- En meer.
Wil je toegang tot dit recept?
Oeps, sorry! Je kan dit recept alleen inzien als je ons programma volgt.
Ben je al actief klant? Log hier in op jouw account of neem contact op met je coach.