Beoordeel dit recept

Jouw beoordeling

Flatbread met spinazie-basilicumpesto, asperges en sugarsnaps

25 minuten

Hoofdgerecht

Vegetarisch

2 personen
Gemiddeld
Regular

Let op, je bekijkt een recept van de regular fase.

Wat heb je nodig:

Aantal personen

 

Voor de bodem:

Voor de spinazie-basilicumpesto:

Voor de topping:

Tools

Knoflookpers

Keukenmachine

Garde

Koekenpan

Hoe pakken we dit aan:

Let op: dit recept is ontwikkeld voor 2 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.

  1. Doe voor de spinazie-basilicumpesto alle ingrediënten in de keukenmachine en maal tot een grove pesto. Proef en breng eventueel extra op smaak met zout en peper.

  2. Doe voor de bodem alle ingrediënten behalve de olie in een kom en mix met behulp van een garde tot een samenhangend en glad beslag.

  3. Verhit wat olijfolie in een koekenpan en schenk de helft van het beslag erin. Verdeel het beslag met de bolle kant van een lepel over de pan. Bak het flatbread 3-4 minuten, draai dan om en bak nog 2-3 minuten. Haal uit de pan en herhaal met de andere helft van het beslag.

  4. Breng intussen een pan water aan de kook en blancheer de sugarsnaps en aspergetips een paar minuten tot ze beetgaar zijn. Laat ze goed uitlekken in een vergiet.

  5. Maak de radijsjes schoon en snijd in dunne plakjes. Snijd de cherrytomaatjes in plakjes of halveer ze.

  6. Beleg iedere flatbread met een laagje spinazie-basilicumpesto en verdeel vervolgens de rest van de toppings erover: de asperges, sugarsnaps (mooi om ze open te maken), radijsjes, cherrytomaatjes, rucola en kiemen.

Al eerder klant geweest?

Back on track

Wij helpen je graag op weg

Was het een aanrader?

Deel het in de Facebook-community of gebruik op Instagram #newfysicrecept

Bestel ook

Great Hair

Great Hair

For Woman

€ 20,50

AppetiteControl

AppetiteControl

Weg met de moeilijke momenten!

€ 21,25