Flatbread met spinazie-basilicumpesto, asperges en sugarsnaps
25 minuten
Hoofdgerecht
Vegetarisch
Wat heb je nodig:
Hoe pakken we dit aan:
Let op: dit recept is ontwikkeld voor 2 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.
Doe voor de spinazie-basilicumpesto alle ingrediënten in de keukenmachine en maal tot een grove pesto. Proef en breng eventueel extra op smaak met zout en peper.
Doe voor de bodem alle ingrediënten behalve de olie in een kom en mix met behulp van een garde tot een samenhangend en glad beslag.
Verhit wat olijfolie in een koekenpan en schenk de helft van het beslag erin. Verdeel het beslag met de bolle kant van een lepel over de pan. Bak het flatbread 3-4 minuten, draai dan om en bak nog 2-3 minuten. Haal uit de pan en herhaal met de andere helft van het beslag.
Breng intussen een pan water aan de kook en blancheer de sugarsnaps en aspergetips een paar minuten tot ze beetgaar zijn. Laat ze goed uitlekken in een vergiet.
Maak de radijsjes schoon en snijd in dunne plakjes. Snijd de cherrytomaatjes in plakjes of halveer ze.
Beleg iedere flatbread met een laagje spinazie-basilicumpesto en verdeel vervolgens de rest van de toppings erover: de asperges, sugarsnaps (mooi om ze open te maken), radijsjes, cherrytomaatjes, rucola en kiemen.
Dit recept is onderdeel van de NewFysic methode
Bij NewFysic vinden we het belangrijk dat je altijd lekker kan blijven eten, ook tijdens het afvallen. Wanneer je ons programma volgt krijg je:
- Toegang tot meer dan 200 recepten
- Een persoonlijk voedingsplan
- Ondersteuning van hoogwaardige supplementen
- Begeleiding door een persoonlijke coach
- En meer.
Wil je toegang tot dit recept?
Oeps, sorry! Je kan dit recept alleen inzien als je ons programma volgt.
Ben je al actief klant? Log hier in op jouw account of neem contact op met je coach.