Beoordeel dit recept

Jouw beoordeling

Biefstuksalade met magere pesto

25 minuten

Hoofdgerecht

Vlees

2 personen
Eenvoudig
BackOnTrack
Regular

Let op, je bekijkt een recept met de fases back-on-track, regular

Wat heb je nodig:

Aantal personen

 

Voor de basilicum-sinaasappelpesto:

Voor erbij:

Tools

knoflookpers

keukenmachine

vergiet

grillpan

Hoe pakken we dit aan:

Let op: dit recept is ontwikkeld voor 2 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.

  1. Begin met de pesto. Doe het basilicum, de knoflook, de yoghurt, de rucola en de pompoenpitten in de keukenmachine. Laat de machine draaien en schenk dan geleidelijk de olie, het sinaasappel- en citroensap erbij. Proef en breng op smaak met zout en peper.

  2. Dop de tuinbonen. Breng een pan water aan de kook en kook de peultjes en tuinbonen ongeveer 2 minuten. Giet af in een vergiet en spoel af met koud water.

  3. Halveer de komkommer in de lengte en verwijder de zaadlijsten met een lepel. Snijd de komkommer in dunne schuine plakken.

  4. Maak de radijsjes schoon, doe ze samen met de tuinbonen, peultjes, komkommer, taugé en korianderblaadjes in een schaal en schep om.

  5. Bestrijk de biefstuk met de olie en bestrooi met peper en zout. Verhit de grillpan en gril het vlees 4-5 minuten voor medium-rare. Snijd de biefstuk in dunne plakjes.

  6. Verdeel de salade over borden, gevolgd door de biefstuk en dresseer met de basilicum-sinaasappeldressing.

Al eerder klant geweest?

Back on track

Wij helpen je graag op weg

Was het een aanrader?

Deel het in de Facebook-community of gebruik op Instagram #newfysicrecept

Bestel ook

Vakantiepakket groot

Vakantiepakket groot

Lekker genieten van eten en drinken

€ 54,00

Meer info
MultiV Max

MultiV Max

Hoogwaardige en optimaal gebalanceerde multi

€ 25,75