Biefstuksalade met magere pesto
25 minuten
Hoofdgerecht
Vlees
Wat heb je nodig:
Hoe pakken we dit aan:
Let op: dit recept is ontwikkeld voor 2 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.
Begin met de pesto. Doe het basilicum, de knoflook, de yoghurt, de rucola en de pompoenpitten in de keukenmachine. Laat de machine draaien en schenk dan geleidelijk de olie, het sinaasappel- en citroensap erbij. Proef en breng op smaak met zout en peper.
Dop de tuinbonen. Breng een pan water aan de kook en kook de peultjes en tuinbonen ongeveer 2 minuten. Giet af in een vergiet en spoel af met koud water.
Halveer de komkommer in de lengte en verwijder de zaadlijsten met een lepel. Snijd de komkommer in dunne schuine plakken.
Maak de radijsjes schoon, doe ze samen met de tuinbonen, peultjes, komkommer, taugé en korianderblaadjes in een schaal en schep om.
Bestrijk de biefstuk met de olie en bestrooi met peper en zout. Verhit de grillpan en gril het vlees 4-5 minuten voor medium-rare. Snijd de biefstuk in dunne plakjes.
Verdeel de salade over borden, gevolgd door de biefstuk en dresseer met de basilicum-sinaasappeldressing.
Dit recept is onderdeel van de NewFysic methode
Bij NewFysic vinden we het belangrijk dat je altijd lekker kan blijven eten, ook tijdens het afvallen. Wanneer je ons programma volgt krijg je:
- Toegang tot meer dan 200 recepten
- Een persoonlijk voedingsplan
- Ondersteuning van hoogwaardige supplementen
- Gratis begeleiding door een persoonlijke coach
- En meer.
Wil je toegang tot dit recept?
Oeps, sorry! Je kan dit recept alleen inzien als je ons programma volgt.
Ben je al actief klant? Log hier in op jouw account of neem contact op met je coach.