Vistaco’s
20 minuten
Hoofdgerecht
Vis
Wat heb je nodig:
Hoe pakken we dit aan:
Let op: dit recept is ontwikkeld voor 2 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.
Verwarm de oven voor op 160 °C.
Meng de tomaat, komkommer, ui, rode peper en mango. Breng op smaak met een snuf zout.
Bestrooi de kabeljauwfilet met de vijfkruidenmix. Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak de kabeljauw met de huid naar beneden tot hij bijna gaar is (de lamellen moeten glazig blijven), dit duurt 4-5 minuten. Draai dan om en bak nog 1 minuut.
Verwarm intussen de wraps in de oven.
Smeer de wraps in met de Griekse yoghurt, verdeel de rodekool en de tomaat-mangosalade erover. Leg de vis erop en bestrooi met de edamameboontjes. Serveer samen met de partjes limoen en garneer met de koriander.
Dit recept is onderdeel van de NewFysic methode
Bij NewFysic vinden we het belangrijk dat je altijd lekker kan blijven eten, ook tijdens het afvallen. Wanneer je ons programma volgt krijg je:
- Toegang tot meer dan 200 recepten
- Een persoonlijk voedingsplan
- Ondersteuning van hoogwaardige supplementen
- Begeleiding door een persoonlijke coach
- En meer.
Wil je toegang tot dit recept?
Oeps, sorry! Je kan dit recept alleen inzien als je ons programma volgt.
Ben je al actief klant? Log hier in op jouw account of neem contact op met je coach.