Beoordeel dit recept

Jouw beoordeling

Vistaco’s  

20 minuten

Hoofdgerecht

Vis

2 personen
Regular

Wat heb je nodig:

Aantal personen

 

Tools

koekenpan

Hoe pakken we dit aan:

Let op: dit recept is ontwikkeld voor 2 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.

  1. Verwarm de oven voor op 160 °C.

  2. Meng de tomaat, komkommer, ui, rode peper en mango. Breng op smaak met een snuf zout.

  3. Bestrooi de kabeljauwfilet met de vijfkruidenmix. Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak de kabeljauw met de huid naar beneden tot hij bijna gaar is (de lamellen moeten glazig blijven), dit duurt 4-5 minuten. Draai dan om en bak nog 1 minuut.

  4. Verwarm intussen de wraps in de oven.

  5. Smeer de wraps in met de Griekse yoghurt, verdeel de rodekool en de tomaat-mangosalade erover. Leg de vis erop en bestrooi met de edamameboontjes. Serveer samen met de partjes limoen en garneer met de koriander.

Al eerder klant geweest?

Back on track

Wij helpen je graag op weg

Was het een aanrader?

Deel het in de Facebook-community of gebruik op Instagram #newfysicrecept

Bestel ook

Smart Digest Max

Smart Digest Max

Vernieuwde, nog betere samenstelling.

€ 17,50

Synbioticum

Synbioticum

Voor een optimale darmwerking

€ 24,70