Lamshaasjes met sperziebonen en munt
20 minuten
Hoofdgerecht
Vlees
Wat heb je nodig:
Hoe pakken we dit aan:
Let op: dit recept is ontwikkeld voor 2 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.
Kook de zilvervliesrijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Snijd de lamshaasjes in schuine plakjes en bestrooi met peper en zout.
Breng wat water aan de kook in een pan en blancheer de sperziebonen 1-2 minuten. Spoel daarna direct af met koud water en laat uitlekken in een vergiet.
Verwarm wat olijfolie in de wok op middelhoog vuur en roerbak de rode ui ca. 3 minuten. Voeg dan de sperziebonen toe en roerbak nog ca. 2-3 minuten.
Voeg de plakjes lamshaas en knoflook toe en roerbak nog ca. 4 minuten.
Schep als laatste de verse munt erdoor en serveer met de zilvervliesrijst.