Beoordeel dit recept

Jouw beoordeling

Biefstukreepjes met kruidensalsa en noedels

25 minuten

Hoofdgerecht

Vlees

2 personen
Eenvoudig

Wat heb je nodig:

Aantal personen

 

Tools

staafmixer

wokpan

aluminiumfolie

Hoe pakken we dit aan:

Let op: dit recept is ontwikkeld voor 2 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.

  1. Maal voor de kruidensalsa de gember, de knoflook, koriander (bewaar een paar blaadjes om te garneren), peterselie, sojasaus en ½ eetlepel olijfolie in een hoge maatbeker met een staafmixer. Voeg eventueel een scheutje water toe en breng op smaak met zout en peper.

  2. Kook de volkorennoedels volgens de instructies op de verpakking.

  3. Verhit intussen ½ eetlepel olijfolie in een wok en bak de biefstuk ongeveer 2-3 minuten per kant, tot hij vanbinnen nog mooi roze van kleur is en rondom goudbruin. Haal de biefstuk uit de pan en laat onder aluminiumfolie een paar minuten rusten.

  4. Verhit in dezelfde pan de rest van de olijfolie en bak het karwijzaad 1 minuut. Bak de bimi 2-3 minuten. Voeg dan de paprika en roerbakgroente toe en bak nog 4-6 minuten.

  5. Snijd de biefstuk in plakjes. Giet de noedels af en roer ze door de groenten. Schep op, leg de biefstuk erop samen met de kruidensalsa en garneer met de bewaarde koriander.

Al eerder klant geweest?

Back on track

Wij helpen je graag op weg

Was het een aanrader?

Deel het in de Facebook-community of gebruik op Instagram #newfysicrecept

Bestel ook

Crackers Pompoen

Crackers Pompoen

Pompoen

€ 3,75

Schakelprogramma

Schakelprogramma

Eenvoudig afbouwen

€ 28,00

Meer info