Biefstukreepjes met kruidensalsa en noedels
25 minuten
Hoofdgerecht
Vlees
Wat heb je nodig:
Hoe pakken we dit aan:
Let op: dit recept is ontwikkeld voor 2 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.
Maal voor de kruidensalsa de gember, de knoflook, koriander (bewaar een paar blaadjes om te garneren), peterselie, sojasaus en ½ eetlepel olijfolie in een hoge maatbeker met een staafmixer. Voeg eventueel een scheutje water toe en breng op smaak met zout en peper.
Kook de volkorennoedels volgens de instructies op de verpakking.
Verhit intussen ½ eetlepel olijfolie in een wok en bak de biefstuk ongeveer 2-3 minuten per kant, tot hij vanbinnen nog mooi roze van kleur is en rondom goudbruin. Haal de biefstuk uit de pan en laat onder aluminiumfolie een paar minuten rusten.
Verhit in dezelfde pan de rest van de olijfolie en bak het karwijzaad 1 minuut. Bak de bimi 2-3 minuten. Voeg dan de paprika en roerbakgroente toe en bak nog 4-6 minuten.
Snijd de biefstuk in plakjes. Giet de noedels af en roer ze door de groenten. Schep op, leg de biefstuk erop samen met de kruidensalsa en garneer met de bewaarde koriander.
Back on Track: Als je het Back on Track programma volgt, kan je de volkoren noodles vervangen voor extra groentes.
Dit recept is onderdeel van de NewFysic methode
Bij NewFysic vinden we het belangrijk dat je altijd lekker kan blijven eten, ook tijdens het afvallen. Wanneer je ons programma volgt krijg je:
- Toegang tot meer dan 200 recepten
- Een persoonlijk voedingsplan
- Ondersteuning van hoogwaardige supplementen
- Gratis begeleiding door een persoonlijke coach
- En meer.
Wil je toegang tot dit recept?
Oeps, sorry! Je kan dit recept alleen inzien als je ons programma volgt.
Ben je al actief klant? Log hier in op jouw account of neem contact op met je coach.