Veldslastamppot met biefstukreepjes
25 minuten
Hoofdgerecht
Vlees
Wat heb je nodig:
Hoe pakken we dit aan:
Let op: dit recept is ontwikkeld voor 2 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.
Maak de bloemkool schoon en snijd in kleine roosjes. Doe de kokosmelk met 300 ml water in een pan, voeg de bloemkool en wat zout toe. Kook de bloemkool gaar in ongeveer 20 minuten.
Bestrooi intussen de biefstuk met zout en peper. Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak de biefstukreepjes rondom goudbruin en naar de gewenste garing. Leg ze op een bord en dek af met aluminiumfolie.
Giet de bloemkool af en stamp tot een puree. Schep de veldsla, de Provençaalse kruiden, de edelgistvlokken, cornichons en wat versgemalen peper erdoor en verhit nog 1-2 minuten op middelhoog vuur.
Verdeel de stamppot over 2 borden, leg de biefstukreepjes erop en garneer met de alfalfa.
Dit recept is onderdeel van de NewFysic methode
Bij NewFysic vinden we het belangrijk dat je altijd lekker kan blijven eten, ook tijdens het afvallen. Wanneer je ons programma volgt krijg je:
- Toegang tot meer dan 200 recepten
- Een persoonlijk voedingsplan
- Ondersteuning van hoogwaardige supplementen
- Gratis begeleiding door een persoonlijke coach
- En meer.
Wil je toegang tot dit recept?
Oeps, sorry! Je kan dit recept alleen inzien als je ons programma volgt.
Ben je al actief klant? Log hier in op jouw account of neem contact op met je coach.