Beoordeel dit recept

Jouw beoordeling

Veldslastamppot met biefstukreepjes

25 minuten

Hoofdgerecht

Vlees

2 personen
Eenvoudig
BackOnTrack

Let op, je bekijkt een recept van de back-on-track fase.

Wat heb je nodig:

Aantal personen

 

Tools

aluminiumfolie

pureestamper

Hoe pakken we dit aan:

Let op: dit recept is ontwikkeld voor 2 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.

  1. Maak de bloemkool schoon en snijd in kleine roosjes. Doe de kokosmelk met 300 ml water in een pan, voeg de bloemkool en wat zout toe. Kook de bloemkool gaar in ongeveer 20 minuten.

  2. Bestrooi intussen de biefstuk met zout en peper. Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak de biefstukreepjes rondom goudbruin en naar de gewenste garing. Leg ze op een bord en dek af met aluminiumfolie.

  3. Giet de bloemkool af en stamp tot een puree. Schep de veldsla, de Provençaalse kruiden, de edelgistvlokken, cornichons en wat versgemalen peper erdoor en verhit nog 1-2 minuten op middelhoog vuur.

  4. Verdeel de stamppot over 2 borden, leg de biefstukreepjes erop en garneer met de alfalfa.

Al eerder klant geweest?

Back on track

Wij helpen je graag op weg

Was het een aanrader?

Deel het in de Facebook-community of gebruik op Instagram #newfysicrecept

Bestel ook

Synbioticum

Synbioticum

Voor een optimale darmwerking

€ 24,70

Great Hair

Great Hair

For Woman

€ 20,50