Beoordeel dit recept

Jouw beoordeling

Gestoofde kabeljauwfilet met prei, tomaat en rode ui

30 minuten

Hoofdgerecht

Vis

2 personen
Eenvoudig
Regular
Reset

Let op, je bekijkt een recept met de fases regular, reset

Wat heb je nodig:

Aantal personen

 

Tools

Hapjespan

Hoe pakken we dit aan:

Let op: dit recept is ontwikkeld voor 2 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.

  1. Snijd de kabeljauwfilet in 2 gelijke stukken. Bestrooi deze met wat peper en zout en besprenkel met citroensap.

  2. Pel de rode ui en snipper deze fijn.

  3. Maak de prei schoon en snijd deze in dunne ringen.

  4. Kruis de tomaten aan de onderzijde in en dompel deze onder in kokend water, spoel daarna af onder koud stromend water en ontvel de tomaten. Snijd de tomaten in blokjes.

  5. Kook ondertussen de zilvervliesrijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  6. Verhit wat olijfolie in een hapjespan en fruit de ui en prei ca. 5 minuten. Voeg dan de blokjes tomaat toe en fruit nog ca. 1 minuut mee. Schenk wat water bij de groenten, zodat alles net onder staat. Verkruimel het bouillonblokje boven de pan en roer goed door totdat deze is opgelost.

  7. Leg de kabeljauwfilets in de pan en stoof (met de deksel schuin op de pan) in ca. 6 minuten gaar. Serveer de vis samen met de groenten en een portie zilvervliesrijst.

Al eerder klant geweest?

Back on track

Wij helpen je graag op weg

Was het een aanrader?

Deel het in de Facebook-community of gebruik op Instagram #newfysicrecept

Bestel ook

MultiV Max

MultiV Max

Hoogwaardige en optimaal gebalanceerde multi

€ 25,75

MenoFysic

MenoFysic

Voor vrouwen van 40+

€ 30,50