Gestoofde kabeljauwfilet met prei, tomaat en rode ui
30 minuten
Hoofdgerecht
Vis
Wat heb je nodig:
Hoe pakken we dit aan:
Let op: dit recept is ontwikkeld voor 2 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.
Snijd de kabeljauwfilet in 2 gelijke stukken. Bestrooi deze met wat peper en zout en besprenkel met citroensap.
Pel de rode ui en snipper deze fijn.
Maak de prei schoon en snijd deze in dunne ringen.
Kruis de tomaten aan de onderzijde in en dompel deze onder in kokend water, spoel daarna af onder koud stromend water en ontvel de tomaten. Snijd de tomaten in blokjes.
Kook ondertussen de zilvervliesrijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verhit wat olijfolie in een hapjespan en fruit de ui en prei ca. 5 minuten. Voeg dan de blokjes tomaat toe en fruit nog ca. 1 minuut mee. Schenk wat water bij de groenten, zodat alles net onder staat. Verkruimel het bouillonblokje boven de pan en roer goed door totdat deze is opgelost.
Leg de kabeljauwfilets in de pan en stoof (met de deksel schuin op de pan) in ca. 6 minuten gaar. Serveer de vis samen met de groenten en een portie zilvervliesrijst.
Dit recept is onderdeel van de NewFysic methode
Bij NewFysic vinden we het belangrijk dat je altijd lekker kan blijven eten, ook tijdens het afvallen. Wanneer je ons programma volgt krijg je:
- Toegang tot meer dan 200 recepten
- Een persoonlijk voedingsplan
- Ondersteuning van hoogwaardige supplementen
- Begeleiding door een persoonlijke coach
- En meer.
Wil je toegang tot dit recept?
Oeps, sorry! Je kan dit recept alleen inzien als je ons programma volgt.
Ben je al actief klant? Log hier in op jouw account of neem contact op met je coach.