Hartige Dutch pancake
20 minuten
Ontbijt
Vlees
Wat heb je nodig:
Hoe pakken we dit aan:
Let op: dit recept is ontwikkeld voor 2 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.
Verwarm de oven voor op 220 ºC en laat daarin de ovenvaste koekenpan warm worden.
Klop met een garde de eieren samen met de melk los in een kom en breng op smaak met de rozemarijn en/of tijm, zout en peper. Voeg beetje bij beetje de bloem erdoor en blijf kloppen tot je een egaal en luchtig beslag hebt (zonder klontjes).
Haal de ovenvaste koekenpan uit de oven, vet hem in met de olijfolie en giet het beslag erin. Zet de pan terug in de oven en bak de pancake in 10 minuten goudbruin en gaar.
Zet intussen de toppings klaar: hak de kappertjes, meng ze door de Hüttenkäse en breng op smaak met zout en peper. Snijd de radijsjes in dunne plakjes, schaaf de komkommer in dunne linten en halveer de cherrytomaatjes.
Haal de pancake uit de oven, controleer of hij gaar is en zet hem eventueel nog even terug in de oven. Beleg de hartige Dutch pancake met de verschillende toppings.
Dit recept is onderdeel van de NewFysic methode
Bij NewFysic vinden we het belangrijk dat je altijd lekker kan blijven eten, ook tijdens het afvallen. Wanneer je ons programma volgt krijg je:
- Toegang tot meer dan 200 recepten
- Een persoonlijk voedingsplan
- Ondersteuning van hoogwaardige supplementen
- Gratis begeleiding door een persoonlijke coach
- En meer.
Wil je toegang tot dit recept?
Oeps, sorry! Je kan dit recept alleen inzien als je ons programma volgt.
Ben je al actief klant? Log hier in op jouw account of neem contact op met je coach.