Beoordeel dit recept

Jouw beoordeling

Hartige Dutch pancake

20 minuten

Ontbijt

Vlees

2 personen
Gemiddeld

Wat heb je nodig:

Aantal personen

 

Toppings:

Tools

ovenvaste koekenpan (Ø 22 cm)

garde

kaasschaaf of dunschiller

Hoe pakken we dit aan:

Let op: dit recept is ontwikkeld voor 2 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.

  1. Verwarm de oven voor op 220 ºC en laat daarin de ovenvaste koekenpan warm worden.

  2. Klop met een garde de eieren samen met de melk los in een kom en breng op smaak met de rozemarijn en/of tijm, zout en peper. Voeg beetje bij beetje de bloem erdoor en blijf kloppen tot je een egaal en luchtig beslag hebt (zonder klontjes).

  3. Haal de ovenvaste koekenpan uit de oven, vet hem in met de olijfolie en giet het beslag erin. Zet de pan terug in de oven en bak de pancake in 10 minuten goudbruin en gaar.

  4. Zet intussen de toppings klaar: hak de kappertjes, meng ze door de Hüttenkäse en breng op smaak met zout en peper. Snijd de radijsjes in dunne plakjes, schaaf de komkommer in dunne linten en halveer de cherrytomaatjes.

  5. Haal de pancake uit de oven, controleer of hij gaar is en zet hem eventueel nog even terug in de oven. Beleg de hartige Dutch pancake met de verschillende toppings.

Al eerder klant geweest?

Back on track

Wij helpen je graag op weg

Was het een aanrader?

Deel het in de Facebook-community of gebruik op Instagram #newfysicrecept

Bestel ook

MultiV Fem

MultiV Fem

Hoogwaardige en optimaal gebalanceerde multi

€ 24,00

Omega 3&E

Omega 3&E

Natuurlijke vis-olie

€ 13,50