Beoordeel dit recept

Jouw beoordeling

Lauwwarme couscoussalade met biefstuk en verse kruiden

20 minuten

Lunch

Vlees

2 personen
Gemiddeld
BackOnTrack
Regular

Let op, je bekijkt een recept met de fases back-on-track, regular

Wat heb je nodig:

Aantal personen

 

Tools

2 koekenpannen

aluminiumfolie

Hoe pakken we dit aan:

Let op: dit recept is ontwikkeld voor 2 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.

  1. Doe de couscous in een pan met deksel, voeg de bloemkoolrijst en bouillon toe en leg het deksel erop. Zet 10 minuten apart.

  2. Verhit ½ eetlepel olijfolie in een koekenpan op middelhoog vuur en bak het gerookte-paprikapoeder 1 minuut. Voeg dan de knoflook, puntpaprika’s en rode uien toe en bak onder af en toe roeren 5-6 minuten.

  3. Breng de biefstuk op smaak met zout en peper. Verhit de rest van de olijfolie in een koekenpan en bak de biefstuk rondom goudbruin en van binnen rosé – dit duurt ongeveer 5 minuten. Laat 2-3 minuten rusten onder aluminiumfolie.

  4. Meng de yoghurt met de za’atar.

  5. Roer de couscous door met een vork. Roer de munt, de fijngehakte peterselie, de tomaten en veldsla erdoor en verdeel over twee borden.

  6. Snijd de biefstuk in plakjes en verdeel ze over de couscous, gevolgd door het paprika-uienmengsel. Garneer met de blaadjes peterselie en serveer samen met de yoghurt.

  7. *Back on Track: Als je het Back on Track programma volgt, kan je de volkoren couscous aanpassen naar bloemkool couscous (AH)

Al eerder klant geweest?

Back on track

Wij helpen je graag op weg

Was het een aanrader?

Deel het in de Facebook-community of gebruik op Instagram #newfysicrecept

Bestel ook

AppetiteControl

AppetiteControl

Weg met de moeilijke momenten!

€ 21,25

Smart Digest Max

Smart Digest Max

Vernieuwde, nog betere samenstelling.

€ 17,50