Lauwwarme couscoussalade met biefstuk en verse kruiden
20 minuten
Lunch
Vlees
Wat heb je nodig:
Hoe pakken we dit aan:
Let op: dit recept is ontwikkeld voor 2 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.
Doe de couscous in een pan met deksel, voeg de bloemkoolrijst en bouillon toe en leg het deksel erop. Zet 10 minuten apart.
Verhit ½ eetlepel olijfolie in een koekenpan op middelhoog vuur en bak het gerookte-paprikapoeder 1 minuut. Voeg dan de knoflook, puntpaprika’s en rode uien toe en bak onder af en toe roeren 5-6 minuten.
Breng de biefstuk op smaak met zout en peper. Verhit de rest van de olijfolie in een koekenpan en bak de biefstuk rondom goudbruin en van binnen rosé – dit duurt ongeveer 5 minuten. Laat 2-3 minuten rusten onder aluminiumfolie.
Meng de yoghurt met de za’atar.
Roer de couscous door met een vork. Roer de munt, de fijngehakte peterselie, de tomaten en veldsla erdoor en verdeel over twee borden.
Snijd de biefstuk in plakjes en verdeel ze over de couscous, gevolgd door het paprika-uienmengsel. Garneer met de blaadjes peterselie en serveer samen met de yoghurt.
*Back on Track: Als je het Back on Track programma volgt, kan je de volkoren couscous aanpassen naar bloemkool couscous (AH)
Dit recept is onderdeel van de NewFysic methode
Bij NewFysic vinden we het belangrijk dat je altijd lekker kan blijven eten, ook tijdens het afvallen. Wanneer je ons programma volgt krijg je:
- Toegang tot meer dan 200 recepten
- Een persoonlijk voedingsplan
- Ondersteuning van hoogwaardige supplementen
- Gratis begeleiding door een persoonlijke coach
- En meer.
Wil je toegang tot dit recept?
Oeps, sorry! Je kan dit recept alleen inzien als je ons programma volgt.
Ben je al actief klant? Log hier in op jouw account of neem contact op met je coach.