Maatje minder? Nu tijdelijk 25% korting!

START NU!

Beoordeel dit recept

Jouw beoordeling

Noedel-courgettesalade met tonijn

30 minuten

Hoofdgerecht

Vis

2 personen

Wat heb je nodig:

Aantal personen

 

Tools

keukenpapier

rasp

BBQ of grillpan

spiraalsnijder

Hoe pakken we dit aan:

Let op: dit recept is ontwikkeld voor 2 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.

  1. Kook de woknoedels volgens de instructies op de verpakking. Giet af en spoel af met koud stromend water.

  2. Dep intussen de tonijn droog met keukenpapier, bestrooi met zout en peper en smeer in met de helft van de sojasaus. Houd zolang apart.

  3. Meng de rest van de sojasaus met de rode peper, extra vergine olijfolie en de limoenrasp en het -sap.

  4. Verhit de BBQ of gebruik een grillpan. Dep de tonijn iets droger en smeer in met de olijfolie.

  5. Breng intussen een pan water aan de kook. Maak met een spiraalsnijder noedels van de courgette.

  6. Gril de tonijn 3-4 minuten, keer dan om en bak nog 2-3 minuten. Hij is dan nog redelijk rauw vanbinnen, uiteraard kun je hem doorbakken tot de gewenste garing.

  7. Kook intussen ook de sugarsnaps in 3-4 minuten beetgaar en voeg in de laatste 1-2 minuten de courgetteslierten toe. Giet af en spoel af met koud stromend water. Schep de courgette en sugarsnaps om met de volkorennoedels en de peper- limoendressing.

  8. Verdeel het noedel-courgettemengsel over 2 kommen. Snijd de tonijn in repen en leg ze op de noedels. Top de vis af met de mangoblokjes, lente-ui en sesamzaad.

Al eerder klant geweest?

Back on track

Wij helpen je graag op weg

Was het een aanrader?

Deel het in de Facebook-community of gebruik op Instagram #newfysicrecept

Bestel ook

MultiV Meno

MultiV Meno

De menopauze hoeft niet vervelend te zijn

€ 26,75

Omega 3&E

Omega 3&E

Natuurlijke vis-olie

€ 15,50