Noedel-courgettesalade met tonijn
30 minuten
Hoofdgerecht
Vis
Wat heb je nodig:
Hoe pakken we dit aan:
Let op: dit recept is ontwikkeld voor 2 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.
Kook de woknoedels volgens de instructies op de verpakking. Giet af en spoel af met koud stromend water.
Dep intussen de tonijn droog met keukenpapier, bestrooi met zout en peper en smeer in met de helft van de sojasaus. Houd zolang apart.
Meng de rest van de sojasaus met de rode peper, extra vergine olijfolie en de limoenrasp en het -sap.
Verhit de BBQ of gebruik een grillpan. Dep de tonijn iets droger en smeer in met de olijfolie.
Breng intussen een pan water aan de kook. Maak met een spiraalsnijder noedels van de courgette.
Gril de tonijn 3-4 minuten, keer dan om en bak nog 2-3 minuten. Hij is dan nog redelijk rauw vanbinnen, uiteraard kun je hem doorbakken tot de gewenste garing.
Kook intussen ook de sugarsnaps in 3-4 minuten beetgaar en voeg in de laatste 1-2 minuten de courgetteslierten toe. Giet af en spoel af met koud stromend water. Schep de courgette en sugarsnaps om met de volkorennoedels en de peper- limoendressing.
Verdeel het noedel-courgettemengsel over 2 kommen. Snijd de tonijn in repen en leg ze op de noedels. Top de vis af met de mangoblokjes, lente-ui en sesamzaad.
Dit recept is onderdeel van de NewFysic methode
Bij NewFysic vinden we het belangrijk dat je altijd lekker kan blijven eten, ook tijdens het afvallen. Wanneer je ons programma volgt krijg je:
- Toegang tot meer dan 200 recepten
- Een persoonlijk voedingsplan
- Ondersteuning van hoogwaardige supplementen
- Begeleiding door een persoonlijke coach
- En meer.
Wil je toegang tot dit recept?
Oeps, sorry! Je kan dit recept alleen inzien als je ons programma volgt.
Ben je al actief klant? Log hier in op jouw account of neem contact op met je coach.