Beoordeel dit recept

Jouw beoordeling

Ceasarstamppot

25 minuten

Hoofdgerecht

Gevogelte, Vlees

2 personen

Wat heb je nodig:

Aantal personen

 

Tools

koekenpan

pureestamper

Hoe pakken we dit aan:

Let op: dit recept is ontwikkeld voor 2 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.

  1. Maak de bloemkool schoon en snijd in kleine roosjes. Doe de kokosmelk met 300 ml water in een pan, voeg de bloemkool en wat zout toe. Kook de bloemkool gaar in ongeveer 20 minuten.

  2. Bestrooi intussen de kipfilet met het gerookte-paprikapoeder, zout en peper. Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak de kipreepjes rondom goudbruin en gaar.

  3. Giet de bloemkool af en stamp tot een puree. Schep de romainesla, mosterd, Provençaalse kruiden, edelgistvlokken, cornichons en wat versgemalen peper erdoor en verhit nog 1-2 minuten op middelhoog vuur.

  4. Schep de yoghurt erdoor en verdeel de stamppot over 2 borden. Leg de kipreepjes erop en garneer met de chilivlokken. Serveer samen met het brood.

Al eerder klant geweest?

Back on track

Wij helpen je graag op weg

Was het een aanrader?

Deel het in de Facebook-community of gebruik op Instagram #newfysicrecept

Bestel ook

Smart Digest Max

Smart Digest Max

Vernieuwde, nog betere samenstelling.

€ 17,50

AppetiteControl

AppetiteControl

Weg met de moeilijke momenten!

€ 21,25