Groene asperges, mozzarella, aardbeien en rosbief
25 minuten
Hoofdgerecht
Vlees
Wat heb je nodig:
Hoe pakken we dit aan:
Let op: dit recept is ontwikkeld voor 2 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.
Bereid de couscous volgens de instructies op de verpakking.
Verhit intussen de helft van de olijfolie in een koekenpan en bak de rosbief rondom goudbruin en vanbinnen rosé. Dek af met aluminiumfolie.
Verhit de andere helft van de olijfolie in een grillpan en grill de asperges samen met de knoflook ongeveer 10 minuten, tot de asperges beetgaar zijn.
Snijd de rosbief in plakjes. Verdeel de rucola en couscous over 2 borden en leg de asperges en rosbief erop. Scheur de mozzarella in kleine stukjes en verdeel ze samen met de aardbeien over de asperges. Garneer de rosbief met de peterselie en serveer.