Fattoush-salade met een eitje
20 minuten
Hoofdgerecht
Vegetarisch
Wat heb je nodig:
Hoe pakken we dit aan:
Let op: dit recept is ontwikkeld voor 2 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.
Verwarm de oven voor op 180 °C en bekleed een bakplaat met bakpapier.
Smeer voor de tortillachips de wraps in met de olijfolie en bestrooi met het paprika- en chilipoeder. Snijd de wraps in 12 punten en verdeel ze over de met bakpapier beklede bakplaat. Schuif de bakplaat in de oven en bak de tortillachips in 8-10 minuten goudbruin – houd de chips goed in de gaten, want het kan opeens hard gaan. Haal ze uit de oven en laat afkoelen.
Breng intussen een pan water aan de kook, kook de eieren en spoel ze vervolgens af onder koud stromend water. Pel ze en halveer ze in de lengte.
Meng intussen voor de salade de little gem, radijsjes, komkommer, paprika’s, cherrytomaatjes en rode ui. Verdeel over een schaal, leg de gekookte eitjes ertussen en bestrooi met de bosui, peterselie, zout en peper.
Meng intussen ook de yoghurt met de harissa.
Schep dotjes van de yoghurt op de salade, en steek hier en daar wat tortillachips aan de zijkant erbij.
Dit recept is onderdeel van de NewFysic methode
Bij NewFysic vinden we het belangrijk dat je altijd lekker kan blijven eten, ook tijdens het afvallen. Wanneer je ons programma volgt krijg je:
- Toegang tot meer dan 200 recepten
- Een persoonlijk voedingsplan
- Ondersteuning van hoogwaardige supplementen
- Gratis begeleiding door een persoonlijke coach
- En meer.
Wil je toegang tot dit recept?
Oeps, sorry! Je kan dit recept alleen inzien als je ons programma volgt.
Ben je al actief klant? Log hier in op jouw account of neem contact op met je coach.