Beoordeel dit recept

Jouw beoordeling

Oosters vispakketje met couscous

40 minuten

Hoofdgerecht

Vis

2 personen
Gemiddeld

Wat heb je nodig:

Aantal personen

 

Tools

oven

bakpapier

keukentouw

bakplaat

Hoe pakken we dit aan:

Let op: dit recept is ontwikkeld voor 2 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.

  1. Verwarm de oven voor op 180 °C.

  2. Bereid de couscous volgens de instructies op de verpakking en voeg het ½ groentebouillonblokje toe aan het kokende water. Haal de pan van het vuur en laat 10 minuten staan.

  3. Pel intussen de knoflook en hak deze samen met de rode peper fijn. Doe ze in een diep bord, meng met 3 eetlepels sojasaus en marineer de kabeljauw hierin.

  4. Doe de peultjes in een kommetje, voeg de laatste eetlepel sojasaus toe en roer goed door.

  5. Snijd het groen van de bosui in dunne ringen en doe de helft bij de peultjes. Snijd de courgette in dunne, ronde plakken.

  6. Leg twee vellen bakpapier klaar. Roer de couscous los met een vork en verdeel over het midden van beide vellen. Verdeel het peul-bosuimengsel over de couscous. Leg de plakjes courgette erop, gevolgd door de kabeljauw met de marinade. Strooi de overige bosuiringetjes erover en bedruppel met een beetje olijfolie.

  7. Maak de pakketjes dicht met behulp van keukentouw en leg ze op een bakplaat. Leg de trostomaatjes ernaast. Schuif de bakplaat in de oven en gaar de vis en groenten in ongeveer 20 minuten. De kabeljauw moet glazig zijn, dit kun je controleren door de lamellen een beetje uit elkaar te halen.

  8. Maak de vispakketjes een beetje open en leg de gepofte trostomaatjes erop.

Al eerder klant geweest?

Back on track

Wij helpen je graag op weg

Was het een aanrader?

Deel het in de Facebook-community of gebruik op Instagram #newfysicrecept

Bestel ook

Crackers Pompoen

Crackers Pompoen

Pompoen

€ 3,95

MultiV Fem +

MultiV Fem +

Krachtige ondersteuning

€ 25,75