Paddenstoelen-knolselderijstoof met zilvervliesrijst
15 (1 uur wachttijd) minuten
Hoofdgerecht
Vegetarisch
Wat heb je nodig:
Hoe pakken we dit aan:
Let op: dit recept is ontwikkeld voor 2 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.
Verhit de olijfolie en bak de ui 4-5 minuten. Voeg de knoflook, knolselderij, paddenstoelen, rozemarijn en pul biber toe. Bak al omscheppend 3-4 minuten mee.
Voeg het volkorenmeel toe en schep het mengsel om. Giet er 250 ml water bij, verkruimel het bouillonblokje erboven en laat oplossen.
Leg het deksel op de pan, draai het vuur laag en laat 30 minuten zachtjes sudderen. Proef en breng eventueel op smaak met zout en peper.
Laat het deksel van de pan en laat de stoof nog 20-30 minuten zachtjes sudderen, tot de knolselderij gaar is.
Kook intussen de rijst volgens de instructies op de verpakking.
Verdeel de rijst over borden, gevolgd door de paddenstoelen-knolselderijstoof en garneer met de koriander- of peterselieblaadjes. Strooi er tot slot de hazelnoten en sinaasappelschil over.
Dit recept is onderdeel van de NewFysic methode
Bij NewFysic vinden we het belangrijk dat je altijd lekker kan blijven eten, ook tijdens het afvallen. Wanneer je ons programma volgt krijg je:
- Toegang tot meer dan 200 recepten
- Een persoonlijk voedingsplan
- Ondersteuning van hoogwaardige supplementen
- Begeleiding door een persoonlijke coach
- En meer.
Wil je toegang tot dit recept?
Oeps, sorry! Je kan dit recept alleen inzien als je ons programma volgt.
Ben je al actief klant? Log hier in op jouw account of neem contact op met je coach.