Beoordeel dit recept

Jouw beoordeling

Paddenstoelen-knolselderijstoof met zilvervliesrijst

15 (1 uur wachttijd) minuten

Hoofdgerecht

Vegetarisch

2 personen
Regular

Wat heb je nodig:

Aantal personen

 

Tools

Stoofpan

Hoe pakken we dit aan:

Let op: dit recept is ontwikkeld voor 2 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.

  1. Verhit de olijfolie en bak de ui 4-5 minuten. Voeg de knoflook, knolselderij, paddenstoelen, rozemarijn en pul biber toe. Bak al omscheppend 3-4 minuten mee.

  2. Voeg het volkorenmeel toe en schep het mengsel om. Giet er 250 ml water bij, verkruimel het bouillonblokje erboven en laat oplossen.

  3. Leg het deksel op de pan, draai het vuur laag en laat 30 minuten zachtjes sudderen. Proef en breng eventueel op smaak met zout en peper.

  4. Laat het deksel van de pan en laat de stoof nog 20-30 minuten zachtjes sudderen, tot de knolselderij gaar is.

  5. Kook intussen de rijst volgens de instructies op de verpakking.

  6. Verdeel de rijst over borden, gevolgd door de paddenstoelen-knolselderijstoof en garneer met de koriander- of peterselieblaadjes. Strooi er tot slot de hazelnoten en sinaasappelschil over.

Al eerder klant geweest?

Back on track

Wij helpen je graag op weg

Was het een aanrader?

Deel het in de Facebook-community of gebruik op Instagram #newfysicrecept

Bestel ook

AppetiteControl

AppetiteControl

Weg met de moeilijke momenten!

€ 21,25

MultiV Meno

MultiV Meno

De menopauze hoeft niet vervelend te zijn

€ 25,75