Omelet met Italiaanse groenten
20 minuten
Lunch, Ontbijt
Vegetarisch
Wat heb je nodig:
Hoe pakken we dit aan:
Let op: dit recept is ontwikkeld voor 2 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.
Halveer de tomaten, doe met de balsamicoazijn in een steelpan en breng aan de kook. Zet het vuur laag en laat in ca. 8 minuten inkoken tot de balsamico stroperig is. Snijd ondertussen de selderij fijn.
Klop de eieren los met de melk en de helft van de selderij en breng op smaak met peper en zout. Verhit per omelet een halve eetlepel olijfolie in een koekenpan met antiaanbaklaag en bak achter elkaar van het eimengsel 1 omelet per persoon (deze kan je warm houden op een bord en afdekken met aluminiumfolie).
Verhit ondertussen de rest van de olie in een wok en bak de roerbakgroente, Italiaanse kruiden en de rest van de selderij ca. 8 minuten. Breng op smaak met peper en eventueel nog wat zout.
Verdeel het groentemengsel over de omeletten en klap dubbel. Verdeel de tomaten-balsamicosaus erover en garneer met wat Zwitserse strooikaas.
Dit recept is onderdeel van de NewFysic methode
Bij NewFysic vinden we het belangrijk dat je altijd lekker kan blijven eten, ook tijdens het afvallen. Wanneer je ons programma volgt krijg je:
- Toegang tot meer dan 200 recepten
- Een persoonlijk voedingsplan
- Ondersteuning van hoogwaardige supplementen
- Gratis begeleiding door een persoonlijke coach
- En meer.
Wil je toegang tot dit recept?
Oeps, sorry! Je kan dit recept alleen inzien als je ons programma volgt.
Ben je al actief klant? Log hier in op jouw account of neem contact op met je coach.