Beoordeel dit recept

Jouw beoordeling

Pittige biefstuksalade

25 minuten

Hoofdgerecht

Vlees

2 personen
BackOnTrack

Wat heb je nodig:

Aantal personen

 

Tools

Grillpan

Vergiet

Schaal

Aluminiumfolie

Hoe pakken we dit aan:

Let op: dit recept is ontwikkeld voor 2 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.

  1. Begin met het maken van de dressing. Meng het limoensap, de zoetstof, vissaus en sojasaus in een kom tot een dressing. Snijd de rode peper in dunne ringen. Snijd de ui in flinterdunne halve plakjes en roer deze door de dressing.

  2. Kook de peultjes ca. 2 minuten in kokend water. Giet af in een vergiet en spoel af met koud water.

  3. Halveer de komkommer in de lengte en verwijder de zaadlijsten met een lepel. Snijd de helften in dunne schuine plakken. Meng de komkommer, peultjes en de blaadjes verse koriander in een schaal.

  4. Bestrijk de biefstuk met de olijfolie en bestrooi met peper en zout. Verhit de grillpan en gril het vlees in ca. 4-5 minuten medium rare en snijd dan in dunne plakjes. Voeg het vlees toe aan de salade en schep de dressing erdoorheen. Bestrooi met de fijngehakte cashewnoten.

  5. Lekker met een portie zilvervliesrijst of wat sneetjes (geroosterd) volkoren stokbrood (50 gram per persoon).

Al eerder klant geweest?

Back on track

Wij helpen je graag op weg

Was het een aanrader?

Deel het in de Facebook-community of gebruik op Instagram #newfysicrecept

Bestel ook

Omega 3&E

Omega 3&E

Natuurlijke vis-olie

€ 14,50

MultiV Meno

MultiV Meno

De menopauze hoeft niet vervelend te zijn

€ 25,75