Pittige biefstuksalade
25 minuten
Hoofdgerecht
Vlees
Wat heb je nodig:
Hoe pakken we dit aan:
Let op: dit recept is ontwikkeld voor 2 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.
Begin met het maken van de dressing. Meng het limoensap, de zoetstof, vissaus en sojasaus in een kom tot een dressing. Snijd de rode peper in dunne ringen. Snijd de ui in flinterdunne halve plakjes en roer deze door de dressing.
Kook de peultjes ca. 2 minuten in kokend water. Giet af in een vergiet en spoel af met koud water.
Halveer de komkommer in de lengte en verwijder de zaadlijsten met een lepel. Snijd de helften in dunne schuine plakken. Meng de komkommer, peultjes en de blaadjes verse koriander in een schaal.
Bestrijk de biefstuk met de olijfolie en bestrooi met peper en zout. Verhit de grillpan en gril het vlees in ca. 4-5 minuten medium rare en snijd dan in dunne plakjes. Voeg het vlees toe aan de salade en schep de dressing erdoorheen. Bestrooi met de fijngehakte cashewnoten.
Lekker met een portie zilvervliesrijst of wat sneetjes (geroosterd) volkoren stokbrood (50 gram per persoon).
Dit recept is onderdeel van de NewFysic methode
Bij NewFysic vinden we het belangrijk dat je altijd lekker kan blijven eten, ook tijdens het afvallen. Wanneer je ons programma volgt krijg je:
- Toegang tot meer dan 200 recepten
- Een persoonlijk voedingsplan
- Ondersteuning van hoogwaardige supplementen
- Begeleiding door een persoonlijke coach
- En meer.
Wil je toegang tot dit recept?
Oeps, sorry! Je kan dit recept alleen inzien als je ons programma volgt.
Ben je al actief klant? Log hier in op jouw account of neem contact op met je coach.