Portobello met groene-kruidencouscous, kaas en granaatappel
10 min oventijd + 20 minuten
Hapjes
Vegetarisch
Wat heb je nodig:
Hoe pakken we dit aan:
Let op: dit recept is ontwikkeld voor 4 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.
Verwarm de oven voor op 200°C en bekleed een bakplaat met bakpapier.
Bereid de couscous volgens de instructies op de verpakking.
Maak intussen de portobello’s schoon met een borsteltje en verwijder de stelen. Snijd de steeltjes fijn.
Smeer de portobello’s in met de helft van de olijfolie, leg ze op de met bakpapier beklede bakplaat en gaar ze in 10 minuten in de oven.
Pel intussen de ui en snipper hem fijn. Verhit de rest van de olijfolie in een koekenpan en bak de ui en portobellosteeltjes 4-5 minuten. Schep de kaneel, het chilipoeder en het citroensap erdoor en voeg de couscous in delen toe, terwijl je de couscous losroert met een vork.
Vul de portobello’s met het couscousmengsel en bestrooi met de kaasblokjes, granaatappelpitjes en peterselieblaadjes.
Dit recept is onderdeel van de NewFysic methode
Bij NewFysic vinden we het belangrijk dat je altijd lekker kan blijven eten, ook tijdens het afvallen. Wanneer je ons programma volgt krijg je:
- Toegang tot meer dan 200 recepten
- Een persoonlijk voedingsplan
- Ondersteuning van hoogwaardige supplementen
- Gratis begeleiding door een persoonlijke coach
- En meer.
Wil je toegang tot dit recept?
Oeps, sorry! Je kan dit recept alleen inzien als je ons programma volgt.
Ben je al actief klant? Log hier in op jouw account of neem contact op met je coach.