Rijke vissalade
15 minuten
Hoofdgerecht
Vis
Wat heb je nodig:
Hoe pakken we dit aan:
Let op: dit recept is ontwikkeld voor 2 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.
Breng een pan water aan de kook en blancheer de peultjes 4 minuten. Giet ze af en spoel af met koud water.
Halveer de cherrytomaatjes. Maak de radijsjes schoon en snijd ze in flinterdunne plakjes. Pel de ui en snijd hem in dunne, halve ringen. Pluk de blaadjes van de dille en hak fijn – bewaar een paar blaadjes voor de garnering.
Meng dille door de romaine- of botersla en verdeel over 2 borden. Verdeel daarover de peultjes, cherrytomaatjes, radijsjes, ui en ingelegde bloemkool. Leg de zalm, mosselen en garnalen erbovenop. Bedruppel de salade met de vetvrije dressing en het limoensap en garneer met de bewaarde dille. Serveer samen met de sneetjes volkorenbrood of -crackers.
Dit recept is onderdeel van de NewFysic methode
Bij NewFysic vinden we het belangrijk dat je altijd lekker kan blijven eten, ook tijdens het afvallen. Wanneer je ons programma volgt krijg je:
- Toegang tot meer dan 200 recepten
- Een persoonlijk voedingsplan
- Ondersteuning van hoogwaardige supplementen
- Begeleiding door een persoonlijke coach
- En meer.
Wil je toegang tot dit recept?
Oeps, sorry! Je kan dit recept alleen inzien als je ons programma volgt.
Ben je al actief klant? Log hier in op jouw account of neem contact op met je coach.