Beoordeel dit recept

Jouw beoordeling

Risotto met garnalen

40 minuten

Hoofdgerecht

Vis

4 personen
Gemiddeld
Regular
Reset

Let op, je bekijkt een recept met de fases regular, reset

Wat heb je nodig:

Aantal personen

 

Tools

koekenpan

knoflookpers

Hoe pakken we dit aan:

Let op: dit recept is ontwikkeld voor 4 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.

  1. Breng 750 ml water aan de kook, voeg de bouillonblokjes toe en laat ze oplossen.

  2. Verwarm de helft van de olijfolie in een pan en fruit de ui en knoflook 4-5 minuten, tot ze glazig zijn.

  3. Voeg de risottorijst toe en schep om tot de korrels glanzen. Doe dan de witte wijn erbij en laat de risotto zachtjes pruttelen tot het vocht verdampt is ‒ roer af en toe. Voeg de tomatenblokjes toe en bak ze 2 minuten mee.

  4. Voeg een scheut bouillon toe en laat de rijst de bouillon opnemen. Als de rijst de bouillon heeft opgenomen, schenk je er weer een scheut bouillon bij ‒ net zolang tot de risottorijst gaar is.

  5. Verhit intussen de rest van de olijfolie in een koekenpan en bak de garnalen en het venkelzaad 4-5 minuten, of tot ze glazig zijn.

  6. Doe de spinazie erbij en verwarm mee tot de spinazie is geslonken. Schep dan de garnalen erdoor en breng op smaak met de citroenrasp en het -sap, plus zout en peper.

Al eerder klant geweest?

Back on track

Wij helpen je graag op weg

Was het een aanrader?

Deel het in de Facebook-community of gebruik op Instagram #newfysicrecept

Bestel ook

Crackers Pompoen

Crackers Pompoen

Pompoen

€ 3,95

Great Hair

Great Hair

For Woman

€ 20,50