Beoordeel dit recept

Jouw beoordeling

Rookvleesrolletjes met rucolaspread en gegrilde paprika

10-15 minuten

Voorgerecht

Vlees

4 personen
Eenvoudig
BackOnTrack

Let op, je bekijkt een recept van de back-on-track fase.

Wat heb je nodig:

Aantal personen

 

Rucolaspread*

Tools

Koekenpan

Keukenmachine

Hoe pakken we dit aan:

Let op: dit recept is ontwikkeld voor 4 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.

  1. Doe voor de rucolaspread alle ingrediënten in de keukenmachine en maal tot een gladde spread. Proef en breng eventueel extra op smaak met zout en peper.

  2. Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan tot ze goudbruin zijn. Blijf erbij staan, want het kan opeens hard gaan.

  3. Leg 2-3 plakjes rookvlees op elkaar (afhankelijk van hoe dik ze gesneden zijn) en halveer ze zo nodig. Smeer de plakjes runderrookvlees in met de rucolaspread.

  4. Leg hierop wat verse rucola en 1 gegrilde paprika. Het ziet er straks gezellig uit als je de rucola aan één kant een beetje uit laat steken.

  5. Rol de rookvleesplakjes op en bind de rolletjes vast met een stengel bieslook. Verdeel de rolletjes over 4 borden (zet ze rechtop) en garneer met de geroosterde pijnboompitten.

  6. TIP:
    Je gebruikt niet alles van de rucolaspread, maar dit kun in je de koelkast in een luchtdicht afgesloten bakje bewaren.

Al eerder klant geweest?

Back on track

Wij helpen je graag op weg

Was het een aanrader?

Deel het in de Facebook-community of gebruik op Instagram #newfysicrecept

Bestel ook

Synbioticum

Synbioticum

Voor een optimale darmwerking

€ 24,70

MultiV Max

MultiV Max

Hoogwaardige en optimaal gebalanceerde multi

€ 25,75