Rookvleesrolletjes met rucolaspread en gegrilde paprika
10-15 minuten
Voorgerecht
Vlees
Wat heb je nodig:
Hoe pakken we dit aan:
Let op: dit recept is ontwikkeld voor 4 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.
Doe voor de rucolaspread alle ingrediënten in de keukenmachine en maal tot een gladde spread. Proef en breng eventueel extra op smaak met zout en peper.
Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan tot ze goudbruin zijn. Blijf erbij staan, want het kan opeens hard gaan.
Leg 2-3 plakjes rookvlees op elkaar (afhankelijk van hoe dik ze gesneden zijn) en halveer ze zo nodig. Smeer de plakjes runderrookvlees in met de rucolaspread.
Leg hierop wat verse rucola en 1 gegrilde paprika. Het ziet er straks gezellig uit als je de rucola aan één kant een beetje uit laat steken.
Rol de rookvleesplakjes op en bind de rolletjes vast met een stengel bieslook. Verdeel de rolletjes over 4 borden (zet ze rechtop) en garneer met de geroosterde pijnboompitten.
TIP:
Je gebruikt niet alles van de rucolaspread, maar dit kun in je de koelkast in een luchtdicht afgesloten bakje bewaren.
Dit recept is onderdeel van de NewFysic methode
Bij NewFysic vinden we het belangrijk dat je altijd lekker kan blijven eten, ook tijdens het afvallen. Wanneer je ons programma volgt krijg je:
- Toegang tot meer dan 200 recepten
- Een persoonlijk voedingsplan
- Ondersteuning van hoogwaardige supplementen
- Gratis begeleiding door een persoonlijke coach
- En meer.
Wil je toegang tot dit recept?
Oeps, sorry! Je kan dit recept alleen inzien als je ons programma volgt.
Ben je al actief klant? Log hier in op jouw account of neem contact op met je coach.